Dragostea inseamnã sã respiri, sã speri, sã ierti. sã iubesti. Dacã as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, dacã ai fi pãmânt eu as fi apã, dacã ai fi "rãutatea", eu as fi puritatea. Te iubesc foarte mult si cred cã fãrã tine nu as mai putea trãi in aceastã lume, care m-i s-ar pãrea ca ziua fãrã soare sau noaptea fãra stele.
Pai nu pe internet suntem aici? Vorbeste-i folosind cuvintele tale, lasa "poezia". O sa aprecieze mai mult.
Pentru persoana iubita gasesti intotdeauna singur un mesaj frumos, daca o iubesti fireste. Daca nu gasesti inseamna ca numai vrei sa o cuceresti.
Un strop de iubire mi-ai picurat in inima, o pata de fericire s-a prelins cu patima, te voi iubi o eternitate, chiar si dupa moarte!
Stiu ca-i aiurea, dar am compus pe loc!
Daca as avea un lant puternic Sa leg inima de mine Ca de cate ori o caut O gasesc numai la tine
Si cei daca ma iubesti Eu nu te iubesc Cum ma iubesti tu Eu te iubesc si mai mult enorm de mult
Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum intr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul…
Lubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc
Ceea ce iti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati din suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, doar se simte. Te iubesc!
Uita-te pe cer. daca ai numara toate stelele, ai afla de cate ori te iubesc.
Mi-au eliberat certificatul medical si mi-au spus ca sufar de iubire acuta, mi-au recomandat caldura corporala si anestezie pe baza de sarut… Ce zici ma ajuti sa urmez tratamentul?!?"
Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate… am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine…
anonim_4396 întreabă: