Buna, cam aiurea din partea lui... ce era daca te lua si pe tine?! El sigur vrea acolo sa se distreze, sa se simta bine si nu are nevoie de compania ta, totusi nu mi se pare normal si frumos din partea lui.Cand iubesti pe cineva incerci sa il/o faci fericit/a si vrei sa stai cat mai des in preajma lui/ei. El te-a respins si asta sigur nu e deloc placut.Cum adica ce sa cauti si tu? Pai, cele mai frumoase momente trebuie petrecute alaturi de persoana iubita, daca te lua si pe tine nu patea nimic rau.Inca el ar fi trebuit sa te invite, nu sa ii spui tu.Nu s-ar simti nici el bine daca tu te-ai purta asa.
Ori nu ii pasa de tine, ori vrea sa se distreze acolo in voie cu cine vrea si sa nu fie cu tine, vrea libertate omu`.
TI-a si dat ocupat, apoi si-a inchis telefonul.asta inseamna ca nu vrea sa vb.cu tine, il deranjezi, poate el se distreaza si nu are chef de convorbiri telefonice.
Sfatul meu e sa incerci si tu sa iti ocupi timpul cu ceva, sa te distrezi si tu, sa profiti de faptul ca e plecat si iesi si tu undeva, nu astepta semne de la el si nici nu il mai telefona, se vede ca nu are chef sa fie cautat.De asta s-a si dus sa se distreze, nu vrea sa fie stresat. TU incearca sa il lasi in pace, nu il suna, daca ii pasa de tine, va avea macar bunul simt sa te sune el sa vada ce faci si sa iti explice de ce si-a inchis telefonul si ti-a si dat ocupat.
Nu te stresa, linisteste-te si nu fi trista...acest baiat ma cam pune pe ganduri dupa comportamentul lui; te-a respins asa, parca nu a-ti fi impreuna.
Discuta cu el cand vine, si spune-i ce simti.
Nu stiu la ce anume ar mai ajuta comunicarea, odata ce el te-a intrebat ce sa cauti...adica nu nu aveai loc in gasca lui, sau ce? Probabil ca gandurile ce-ti trec prin minte sunt adevarate...
Eu zic sa numai insisti, cu cat insisti mai mult cu atat te respinge mai mult. dar foarte urat din partea lui ca nu te a luat cu ei, daca a plecat doar cu baieti nu cred ca este un motiv de ingrijorare, pur si simplu a vrut sa fie o chestie "ca intre baieti", depinde acum si de el si de relatia voastra.