Am fost intr'o situatie de genu' si nu s-a terminat bine...a aflat cineva despre ceea ce simteam si i'a zis iar el nu avea sentimente de genu' pentru mine...
Eu zic ori sa incerci sa'l eviti ori sa ii spui ceea ce simti...In ambele cazuri este posibil ca prietenia voastra sa fie afectata Mai e o varianta, ai putea sa astepti pana pleaca in Italia Sper ca te'am ajutat:X
Hei! Am trecut si eu prin asa ceva. Urata senzatia, dar totul are un final daca pot spune asa.Ca sa il poti uita eu zic sa incerci sa gasesti pe altcineva si daca chiar nu se poate trebuie sa ai o discutie cu el si sa-i spui ca nu vrei sa mai stea cu tine in banca si faze de genu.Eu cand am fost in situatia asta pur si simplu m-am indepartat de acea persoana, nu l-am mai lasat sa se apropie de mine! Acum depinde si de ceea ce vrei tu cu adevarat!
E clar ca nu te place, deci e timpul sa te resemnezi cu acest refuz tacit si plecarea lui in Italia.
Invata sa renunti.
Sa il uiti?
Nici macar nu ati fost impreuna ca sa il iubesti sau sa ai ce sa uiti.
Continua sa fii doar o prietena buna si gandeste-te la prietenia voastra.Am patit si eu asta dar pur si simplu nu am vrut sa renunt la prietenia noastra asa ca acum suntem ca niste frati.
Eu personal ma gandesc la o chestie: "pentru dragoste e nevoie de 2" daca se intampla sa fie doar unul atunci clar nu mai e dragoste ci doar un tip de afectiune mai accentuata. eu as zice sa iti gasesti o ocupatie sa nu te mai gandesti la chestia asta pentru moment si usor usor o sa vezi ca de fapt nu a fost chiar iubie ceea ce ai simtit tu.
Asteapta sa plece in Italia si apoi totul va trece de la sine. Iar daca nu pleaca in Italia asa cum zice el, inseamna ca te-a mintit si ca nu vrea o relatie cu tine, deci iti va fi si mai usor. Ai de rezistat doar o luna, nu e asa mult