| viruusell a întrebat:

Buna`happyajutati-ma si pe mine prietenul meu nu-i place comportamentul meu adica iesirile mele deci de exemplu:un prieten m-a intrebat seara trecuta daca mai sunt cu el i-am zis ca da si acesta mi-a spus ca cica iubitul meu mai e si cu o vecina dea prietenului. Dupa vreo 20 de minute i-am zis si asa am cam inceput sa ne certam si a zis ca nu-i plac iesirile mele adica eu is de felul meu geloasa si vreau doar eu toata atentia vreau niste sfaturi va rogpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| JoshuaNNN a răspuns:

Buna, daca prietenul tau e un tip mai "dragastos" asa spune-i ceva de genul: "iubitul meu, imi pare rau, dar am momentele mele si imi este frica sa nu te pierd". Daca nu, atunci incearca sa te controlezi, stiu ca este foarte greu, dar daca il iubesti te rog abtine-te ca s-ar putea sa va despartiti... fosta mea prietena era la fel, foarte geloasa, si cam din cauza asta lucrurile "n-au mai mers" intre noi. Succes si ai grija! happy

| viruusell explică (pentru JoshuaNNN):

Mersii :* Da mi-a zis sa ma schimb adica? nu-mi dau seama stiu is geloasa si cand am momemte cand imi mai ascunde cateceva nu-s tocmai in apele melestraight face

| Acadeeeaa a răspuns (pentru viruusell):

De cat timp sunteti impreunabig grin? Si cati ani aveti?

| viruusell explică (pentru Acadeeeaa):

Eu 15 el 19 o lunahappy

| JoshuaNNN a răspuns (pentru viruusell):

Cu placere happy Nu-mi dau exact seama ce fel de baiat este sad...S-ar fi putut sa se refere la faptul de a te schimba... sa numai fi geloasa, sa ai incredere in el ca iti este fidel si ca te iubeste. Daca ai nevoie de mai mult ajutor, imi poti lasa id-ul tau de mess, te ajut cu mare drag big grin

| Acadeeeaa a răspuns (pentru viruusell):

Haha, exact aceeasi diferenta de ani ca si la mine. Sa stii ca ma regasesc in ce ai spus tu mai sus, exact la fel sunt si eu... Geloasa si cred ca aiureathinking

| viruusell explică (pentru JoshuaNNN):

Virusvirusel66 happy

| viruusell explică (pentru Acadeeeaa):

Cred airea ...adica mie imi zice acum un prieten de fosta lui iubita de care eu nustiiam si l-am intrebat si a inceput ca n-am incredere in el, ca-s geloasa degeaba ca doar el nu-mi da motive.Decii putea sa-mi zica "fato da am fost cu aia inainte"nu? Da el direct "incepi?""iar nu ma crezi"sad

8 răspunsuri:
| kreatzak a răspuns:

Nu vrea sa afli multe despre el.nu e bine.crede-mawinking