| ___0iD6 a întrebat:

Bună!
Ajutați-mă și pe mine vă rog frumos!
Ce aș putea lua sau ce aș putea face pentru a rămâne însărcinată,am pierdut o sarcina acum un an de zile și de atunci nu am mai reușit să rămân însărcinată, m-am chiniut și niciun semn...

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In primul rand tu si partenerul ati fost la medic? Ati facut un set de analize care sa determine daca exista vreo problema la capitolul fertilitate?

| Madaxo97 a răspuns:

Mergi la un doctor ginecolog, fa niște analize amănunțite, si iți va spune el ce sa iei.

| Robert2526 a răspuns:

Stii datele ultimelor 3 menstruatii?
Ce varsta avea sarcina pierduta?

| ___0iD6 explică (pentru Robert2526):

3 luni jumătate

| Robert2526 a răspuns (pentru ___0iD6):

Ce s-a intamplat cu sarcina? Este foarte rar sa pierzi sarcina dupa primul trimestru. Ai vreo boala autoimuna? mai ai analizele din timpul sarcinii? pe la 3 luni, se face si TSH, imi poti spune cat aveai?
E foarte probabil sa ai o boala autoimuna din pacate.
Medicul ce cauza a identificat pentru oprirea din evolutie a sarcinii? Este foarte straniu pentru o sarcina asa de evoluata

| ___0iD6 explică (pentru Robert2526):

Am făcut efort

| Siderat99 a răspuns:

Stiu ca nu vrei sa auzi asta dar trebuie sa mergi la un medic ginecolog. El iti va face o serie de teste si analiza si va determina de ce nu ramai. Am avut in familie mai multe persoane in situatia descrisa si doar dupa diverse tratamente si investigatii au reusit pana la urma sa gaseasca cauza si tratamentul potrivit. S-a rezolvat pana la urma.