| Comatose a întrebat:

ajutati-ma si pe mine, vr sa fac hi5 sa nu mai fie privat,, vr sa-l vada toata lumea cum fac? plz am nevoie de raspuns repede! funda~!(scuze pe categorie)

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

HI5 ->clik pe cont (dreapta sus) ->clik pe Administrează setările de confidenţialitate (tot in dreapata dar mai jos) ->si la setari profil dai clik pe Acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul si aici alegi '' ACORD altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul''->clik pe ''salvare''... Enjoy!

4 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Da la cont, iar in dreapta dai clik la " administreaza setarile de confidentialitate", si la Setari de profil - scrie- acord doar prietenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul - e prima optiune, dai clik pe ea si schimbi sa iti vada oricine.

| aliybella a răspuns:

Dai la contul meu/account si o sa scrie acolo manage privacy settings e in dreapta putin mai jos sunt vreo 4 chestii, dupa aia dai prima chestie my profile can be viewed by all users

| FireBoy a răspuns:

In dreapta sus sub nume iti scrie undeva cont,dai acolo si tot in dreapta mai jos iti apare "Administreaza setarile de confidentialitate", dai pe el. Apoi iti apar mai multe chestii si la prima de aia trebuie sa scrie "Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul", daca nu iti scrie asa dai click pe el si pe sageata aia din dreapta si alegi varianta asta pe care tiam spus-o mai susbig grin.
sper ca te-am ajutatbig grin

| MititiCa a răspuns:

Pai daca lasi comment la cineva, iti apare pe pagina de profil. si deasupra actualizarilor "Setari pentru confidentialitate" dai acolo, si crd ca de acolo te descurci:*