| Paramore_1504 a întrebat:

Ajutati`ma urgent va rog.este un baiat de care imi place si care am fost cu el. iar acum vreau din nou sa fiu cu el. dar nu stiu ce sa ii zic.pentru ca m`am despartit de doua ori de el.si daca ne-am impaca asta ar fi a 3a oara cand sunt cu el.nu stiu ce sa ii zic. ajutati`ma.plz.puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| XdeaaX a răspuns:

Hm.am patit si eu asta.fii atenta e clar ca daca sa impacat si a doua oara cu tine inseamna ca tine la tine si va vrea sa stai cu el si a 3 oara.inkearca sa-ti faci un prieten/a comun cu el si inkerci sa petreci mai mult timp cu ei
si inkearca sa te apropii putin de el povestestei de vremurile trecute si inkearca sa te apropii foarte bien de el de exemplu daca ati sta pe o banca si mai ales daca ar fi seara ar fi minunat. fiind singuri probabil va veti saruta.ma bucur ca team ajutat.imi dai funtita te rog?
:X:X:X:X:*:*:*:*:*

4 răspunsuri:
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Lol pai daca i-ai dat papucii de 2 ori crezi ca te mai vrea a treia oara? pai sincer in locul lui as cadea in depresie daa te-ai juca asa cu sentimentele mele...

| XdeaaX a răspuns:

Ms mult de funtita.app mult succes

| byaaaa a răspuns:

Incearca sa te apropii tot mai mult de el ...Si cand simti ca esti pregatita relatezi cateva amintiri cu voi doi si spui ca ti dor de momentele alea si etc...Si mai departe totul va merge de la sinewinking

| Paramore_1504 explică:

Dar problema este ca. cam toate fetele de la el din cartier il plac.si l`am intrebat.iar acum astept raspunsul.:-ss