| licutza_1435 a întrebat:

ajutati-ma, va rog, cu niste sfaturi.
Imi doresc sa uit un baiat pe care inca il iubesc(din pacate)
stiu ca ar trebui sa ies mai mult cu pritenele. ele o sa maajute.am incercat, dar nimic nu s-a primit
tzinind cont si de faptul ca o mare parte din prietenele emle vorbesc despre El si prietenii LUi...
va rog, foarte mult dati-mi niste sfaturi.
Thx
day fundita

Răspuns Câştigător
| bestia a răspuns:

Te-ai gandit ca ar trebui sa-ti schimbi prietenele? Atat timp cat ele nu te menajeaza, desi stiu prin ce treci, si continua sa vorbeasca despre el, inseamna ca nu merita sa te aiba ca prietena.
Pentru inceput, sterge-i id-ul din lista de mess, nr. de telefon din agenda, si incearca sa eviti orice eventuala intalnire cu el. Stii cum se spune... Ochii care nu se vad, se uita.
Fa anumite activitati de una singura. Citeste o carte, plimba-te prin parc, integreaza-te in cercuri noi, unde ai posibilitatea de a intalni alt fel de oameni... Si cine stie? Poate peste putin timp vei fi fericita in bratele altcuiva, care iti va oferi exact ce iti doresti. Toate cele bune, si cat mai putine suspine!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa va impacati daca vrea si el laughing nu are rost sa suferiti aiureahee hee

| monyk a răspuns:

Buna, timpul le rezolva pe toate; intr-un fel iti face bine sa iesi cu prietenele, sa iti gasesti diferite ocupatii sa nu iti stea gandul la el, insa numai timpul isi va spune cuvantul, rana trebuie sa se vindece...
Si eu cand eram despartita de prietenul meu, desi incercam sa il uit si ma distram, gandul tot la el imi era.Deci e nevoie de timp, depinde de fiecare persoana cat dureaza, pentru.ca fiecare e diferit, poate sa iti ia saptamani, luni, poate chiar ani sa uiti, sau poate de uitat nu il vei uita niciodata, doar ca nu vei mai simti iubire, ci va ramane doar in amintirea ta.
Incearca sa iti faci un alt prieten, sa incerci sa nu vb.despre el, sa nu te intalnesti cu el, vei vedea ca pana la urma totul va fi bine.

| oriflame_9415 a răspuns:

Timpul vindeca tot ...stiu ca e greu dar nu este o solutie ca sa poti trece

| Damian a răspuns:

Fa-ti alt iubit si uiti cat ai zice dragoste