anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma va rog.Cum as putea sa uit fostul meu prieten daca dupa despartire am ramas prieteni, vorbim foarte des si in fiecare zi il vad la scoala.Sa nu fost prieteni poate imi era mai usor sa-l uit, dar asa cum? si avem acelasi cerc de prieteni, suntem mereu aproape unul de altul...

Răspuns Câştigător
| pfff a răspuns:

Exact asa e si la mine,si pana la urma la scoala nu mai stau unde este el,daca trece pe langa mine vorbesc cu el dar nimic mai mult, pe mess m-am pus pe invisible pentru el, intr-un fel evit sa mai tin legatura cu el.eu am incercat deja multe metode ca sa il uit si asta a fost cea mai utila, pentru ca cand stateam intr-un cerc de prieteni si era si el mnah imi mai aminteam de noi si nici cum nu puteam dup sa mi-l scot din cap, si mai bine il evit si incetul cu incetul incep sa il uit si mi-am si facut alt prieten.stiu ca e foarte greu, extrem de greu sa il uiti...si eu trec prin asta... daca vrei sa povestim lsa-mi id tauwinking

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ori iti faci alti prietenii,ori inveti sa ii suporti prezenta.
Stiu ca e dureros,mai ales daca ai tinut mult la el, dar trebuie sa fii tare, sa accepti ca s-a terminat si sa cauti un nou iubit.

| Castiel a răspuns:

Intrerupe orice legatura cu el,ignore,numa va intalniti,numa il bagi inseama numa trimiti vorbe prin prieteni mesaje etc,stergi pozele si convorbirile din archiva de la mess/pc peste tot ignore si ignora-l,evital concentreazate pe hoby-ul tau (care presupun ca te face sa te simti mai ok) fa ce iti place sa faci, uitate la cateva filme comedie sa treaca timpu mai repede, dupa cateva saptamana 1-2 deja te simti mai ok

Daca nu poti sa faci astea, si o sa stai cu el ca prieteni nu il vei uita in vecii vecilor! si o sa te doara rau de tot cand il vei vedea cu alta+el se va simti ff misto adica tu esti in limba dupa el si in timpu ala iese cu alta el are deja 2 gagici e tare ce sa mai happy

| alexa6808 a răspuns:

C-am greu dar fa-ti un nou prieten si ocupati timpul cu el