| adry16 a întrebat:

ajutati-ma va rog foarte frumos, chind am o relatie sexuala cu prietenul meu todeauna facem neprotejat el zice ca dac nu da drumul in mine eu nu pot ramine insarcinata asta e drept?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Riscul de sarcina, daca barbatul nu ejaculeaza, este cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in acre se gaseste femeia. Probabil partenerul tau isi doreste un copil cu tine.

| Lacoste a răspuns:

Nu.Ar fi trebuit ca inainte sa iti incepi viata sexuala, sa fii avut habar despre ce e vorba, metode de contraceptie, BTS-uri si multe altele.Mai intai informeaza-te foarte bine, apoi sa pui si in practica.

| thelastc a răspuns:

Intai invata ceva educatie sexuala apoi poti s-o faci linistitahappy

Bafta!

| speranza a răspuns:

Buna.Nu este adevarat. Daca o faceti neprotejat, tu poti ramane insarcinata, chiar daca el nu-si da drumul in tine.In timpul actului sexual, pot curge in tine picaturi de placere, care contin spermatozoizi.E de ajuns sa curga o picatura si poti sa ramai.Mai informeaza-te si o sa vezi ca este asa.Cate fete nu au ramas,chiar daca el nu s-a terminat in ea! Ai grija,vorbeste cu prietenul tau si protejati-va,spune-i ca numai asa puteti sta fara nicio grija si o sa puteti sa va bucurati mai mult de actul sexual.Daca stai cu gandul ca daca se intampla ceva,o sa fii stresata si nesigura. Vorbeste cu el si nu te lasa cum vrea el, la urma urmei si tu ai dreptul sa iti impui punctul de vedere. Daca el nu este de acord cu asta, atunci nu gandeste matur.Ganditi-va la consecinte.Sa ramai atunci cand nu iti doresti nu este bine.Copiii se fac atunci cand ai o familie si atunci cand va doriti cu adevarat.Fa-o cu cap si o sa-mi multumesti mai tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce raspunsuri / daca sperma nu intra in vagin sansele sa ramai sunt zero / zero la suta este imposibil / daca nu se termina in tine sa ramami gravida / daca se termina o data e destul sa ramai ea tu pastile cum isi retine el ejacularea in vagin si are si orgasm? nu prea cred

| anonima222 a răspuns:

Este total gresit crede-ma.roscul de a ramane insarcinata, desi este redus, exista totusi! asa ca mai bine ar fi sa te protejezi daca nu vrei sa te trezesti cu un copil pe cap.incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa il faci si pe el sa inteleagawinking e pentru bine vostru.dar mai ales al tau!

Bafta si pupici:*:*