Draga an4k, incearca sa vb cu el si cere-i explicatii, e incredibil ca sa se schimbat ceva asa de repede, dc sa lasi o eventuala relatie sa se sfirseasca daca ea nici nu a inceput? cu atit mai mult ca el i_ti cere sa va intilniti, lasa un pic de la tine si iesi sa clarificati situatia.
poate a fost un pariu facut cu cineva pe seama ta? sau nu stiu, e ceva ciudat ce tb pus la punct si nu tb sa renunti asa usor.fii tare orice s_ar intimpla.
Un motiv sigur a avut pentru ca totul parea ok.Nu cred ca motivul a fost acel sarut.Fie l-a deranjat ceva, fie cum ai spus si tu l-au influentat pr. Faptul ca nici nu a inceput bine relatia si deja a zis stop...nu e bine; cred ca daca tinea la tine nu facea asa ceva. Sper sa poti sa treci si peste asta si multa bafta
Nu, sub nicio forma acel sarut nu la suparat, cu atat mai mult daca a luat el initiativa.Este posibil sal fi influentat prieteni, apropriati sau poate doreste sati testeze sentimentele tale pentru el. Un lucru este sigur, nul mai cauta tu, caci daca te iubeste, te va cauta el si iti va cere sa fiti iubiti.
Pe tine cat de mult te-ar fi influentat acel sarut? Cel putin eu sunt de parere ca acele femei care nu o fac de la prima intalnire, sunt acele femei care stiu ca nu stiu sa se f. a.(asta e parerea mea, am specificat si mai sus). Tu ai incercat sa te pui in postura lui? Poate ca i-a placut, dar poate are o relatie de lunga durata cu altcineva, si deja ii este greu sa o paraseasca. Daca mai stiu si parintii fetei, sau ai lui intervine si putina obligatie(daca parintii sunt de moda mai veche, si tin mult la traditii). Nu trebuie neaparat sa fie influentat de prieteni. Poate ca s-a indragostit de tine, si ii este frica de ceea ce simte, si acum incearca sa fuga. Exista o mie de explicatii pentru intrebarea pe care ai pus-o tu acum...si tot fara un raspuns concret va ramane.
Nu cred ca sarutul din aceea seara la derutat. ii ceva normal un sarut! Se poate sa il fi influentat prietenii, sau poate ca nici el nu stie ce vrea. Sau poate doar a vrut sa vada cum reactionezi. Sfatul meu ii sa numai pui chiar atata de mult suflet la orice persoana. . Sper sa te impaci cu el :* Succes!