| princessata a întrebat:

Buna AJUTOR FETELOR PLEASE
este in clasa o fata care se crede,, buricul" pamantului..are multe hanie si pantofi si-si da aere de vedeta.nu o mai suport plus ca ne batem si de la note ambele..media mea fiind mai mare ca a ea...ce sa fac sa supravetuiesc cu ea in clasa? si nu doar eu sunt in situatia asta..majoritatea fetelor
cUM SA FIU MAI TARE CA EA?

Răspuns Câştigător
| Breakhearts a răspuns:

Sfatul meu: Fii un diplomat. Am fost si eu intr-o asa o situatie. Sunt desteapta, dar din pacate nu prea bogata, asa ca s-a gasit o desteapta care sa ma calce pe nervi. De la inceput ii raspundeam cu cuvinte urite, apoi ii vorbeam frumos, ceea ce o irita mai mult, apoi m-a lasat in pace. Fii Desteaptawinking

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ai cum. O invidiezi ca e si desteapta si are si bani. E si frumoasa?

| ImiUrascViata a răspuns:

Cine se bate se iubeste de obicei laughing! Asa e vorba, tongue acum bine, uite ce faci. Iei un sac si o arunci in rau laughing si problema rezolvata happy! P.S. Nu am avut ce face, de asta am pus acest coment valabil doar pentru aia care incep cu aberatii la adresa mea laughing!

| iubesteOrezul a răspuns:

Rupe-i fasu rolling on the floor.
Daca ai media mai mare ca ea inseamna ca esti mai desteapta. Arata-i si fa-o sa vada ca esti mai deesteapta ca ea. Nimic nu o s-o doara mai tare. Si ignor-o.

| dyabolic a răspuns:

Faceti front comun fetele impotriva ei, sicanati-o, nu o bagati in seama nu o includeti in discutiile voastre, si o sa-i iasa fumurile din cap. Daca nu are cui sa se laude si nu o baga nimeni in seama... se da pe brazdawinking