| butt3rfly16 a întrebat:

Alaltaseara am postat o intrebare si acum am o continuare a ei.Ieri un prieten m-a invitat la film si dupa ce am acceptat sa merg mi-a zis sa-mi iau mai bine o prietena cu mine si apoi imi spune ca nu il lasa maiksa sa plece afarastraight face. El mi-a zis ca azi(adica ieri) ne vedem ca sa mergem la film si toata ziua nu am vb, nici nu m-a bagat in seama deci nu am mai iesit la film...Nu stiu ce sa intelg din toata chestia asta?sad. Oare a vrut sa vada daca merg sau doar si-a batut joc.Va multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Cel mai probabil a vrut sa vada cum reactionezi. A vrut sa se joace cu tine. Daca nu e asa te va cauta si isi va cere scuze.

3 răspunsuri:
| daii a răspuns:

E posibil sa-si fi batut joc... oricum un gest foarte urat din partea lui.Si ca nu ti-a mai dat vreun semn, ca nu ati mai mers, dar si ca te-a pus sa-ti chemi si o prietena.[nu esti posta si nici element de legatura]

by daiiwinking

| clauclau_6191 a răspuns:

Un nesimtit, se joaca cu tine, urat gest

| georgiana_9747 a răspuns:

Buna! Baieti din ziua de azi sunt cam nesimtiti, poate si-a batut joc de tine, poate chiar mama lui nu la mai lasat sa iese in oras, depinde tu il sti mai bine.Eu doar mi-am dat cu parerea... poate ar trebui sa discuti cu el intre patru ochii, si sa ii spui. Daca se va balbaii sau nu va vrea sa discute despre aceast subiect...este clar ca si-a batut joc de tine.