Cum să te iubească? Iubirea nu apare aşa, că te-am văzut, te-am plăcut şi ăn clipa aia am ştiut că am să te iubesc toată viaţa mea.Deci din start ţi-a băgat o minciunică.
Apoi, nu te-ai gândit că acţionează aşa împotriva actualului tău iubit? Poate avea vreun motiv pentru a se răzbuna pe el.
Eu te sfătuiesc să nu mai pleci urechea la aşa-zişii "prieteni", pentru că e clar că vor doar să râdă.
Concentrează-ţi atenţia asupra iubitului tău.
Poate ca s-a inchis in el si din cauza asta e mai retras. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, sa-i spui ceea ce simti. Poate poti schimba ceva! Dar daca nu oricum ai incercat.Si e mai bine asa decat sa-ti para rau dupa aceea!
Bafta!:*:*
Cred ca ar fi bine sa nu il mai vezi o perioada, si sa te concentrezi pe actualul tau iubit. Bafta!
Se da in spectacol degeaba. iar tu s-ar putea din 2 baieti sa nu te alegi cu niciunu'.
concluzie finala:ramai cu actualul ca e cel mai bine asa!
Nu stiu ce sa spun.eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine.si a spus asta doar de fatada.sentimentele nu au cum sa treaca asa de usor daca au fost profunde.eu cred ca ar trebui sa vb cu el intre 4 ochi.sa-i spui ceea ce simti.asa si el isi va scoate la iveala tot ce simte. sper ca ti-am fost de ajutor si sa fii cu el:* ca cine stiesa ne anunti negresit pa pa:*:*
Cel mai nasol lucru posibil. sa te pui cu prietenul iubitului tau. bagi raca intre ei.
Cand mai esti in situatii asemanatoare sfatu meu este sa nu te mai bagi iti spun din proprie experienta app cati anii ai? daca nu sunt indiscret
AlexEjmecheru întreabă: