Pistrui n-ai cum sa dispara mai ales daca ai ai din nastere. pistrui sunt draguti adica nu-s asa vizibili rau. stai linistit cine te place te place si cu pistrui
Cunosc o fata care are pistrui dar abia se vad si este hot tipa.
Lasa-i sa stea acolo Oricum lumea s-a obisnuit cu ei pana acum
Si eu am pistrui si nu imi prea plac, dar nu ma cf. cu timpul am auzit ca dispar.trebuie doar sa asteptam.la mine, primavara sunt mai vizibili.insa am am observat ca miau mai disparut.eu am 18 ani. lasa-i k iti dispar singuri...am folosit si eu creme, dar degeaba
Freaca lampa si puneti 3 dorinte:1 vreau sa imi dispara pistruii
2.vr asa imi apara pistruii
3. vreau sa imi dispara iar pistrui
-iei o lamaie, si ii storci sucu' in ceva, unde pui niste sare sa'i scada din putere.te tamponezi cu sucu ala pe fata, da pe un servetel.da ai grija, ca ii ft acidulat si iti poate distruge fata.
Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Se taie un castravete in rondele mici, se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat 2-3 ore la frigider. Se scurge laptele si se foloseste.
Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Se taie un castravete in rondele mici, se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat 2-3 ore la frigider. Se scurge laptele si se foloseste.
Dimineata si seara se tamponeaza pistruii cu o lotiune preparata din ceapa si otet. Se rade fin o ceapa si se amesteca cu 2-3 lingurite de otet de 90. Se pastreaza preparatul intr-un borcan bine inchis, la frigider
anonim_4396 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: