| yonel321 a întrebat:

Buna all.am 14ani.eu am 14 ani, sunt baiat, si nu arat rau, pot sa spun ca sunt frumusel cat de cat.intrebarea mea este urmatoarea: eu n-am avut vreo prietena pana acum, pentru ca nu prea stiu sa ma comport cu o fata, adica n-am gesturile si nici tupeul pentru complimente fata in fata sau altceva. vreau sa stiu daca ma pot schimba radical adica sa-mi schimb comportamentul, aproape total! daca da, spuneti-mi cum.va rog ajutati-ma,

4 răspunsuri:
| georgiana_1403 a răspuns:

Nu o sa poti sa te schimbi radical insa daca tu chiar iti doresti asta te poti schimba dar rabdarea le va rezolva pe toate. Schimba-te azi putin, maine putin si tot asa. De exemplu dimineata cand te scoli propune-ti sa faci ceva in ziua care urmeaza si nu te lasa pana nu faci acel ceva in ziua aia. Incetul cu incetul o sa reusesti. Tot ce ai nevoie este rabdare si dorinta de a te schimba. Bafta!

| FrozEenSoul a răspuns:

Da-ne facebook / hi5 / twitter...

| Crimeea a răspuns:

Mai baiete,esti mic inca,dar ok, uite,in primul rand trebuie sa ai incredere in tine,apoi lucrurile vin de la sine,fa-ti o frizura care sa te avantajeze,niste toale la fel,cand te uiti in oglinda sa-ti placa ce vezi, apoi o sa ai curaj si in fata fetelor, bafta!

| YumiSukinanda a răspuns:

Sunt fata! buna, trebuie sa ii spui ceva de genul: arati bine azi! sau sai faci un cadou ex: o floare. Daca incepe sa vb despre problemele ei, nu o refuza caci daca ea vede ca n-o refuzi va merge cu tine si nu se va satura! nu incepe sa vb despre ceea ce ei nu-i place.cum ar fi masinile sau fotbalistii chestii de baieti. spune-i ca ii sta bine in (ceea ce este imbracata.) orice persoana se poate schimba, crede-ma! urmeaza sfaturile de mai sus si ai sa vezi ca incetul cu incetul vei avea si o prietena, te asigur! bafta la agatat!