Pai daca te iubeste cu adevarat asa cum spune, te va astepta oricat ar fi nevoie si nu te va stresa.
Si daca se v-a despartii de tine, asta inseamna ca nu te iubeste si ca a urmarit doar asta de la tine. Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Buna scumpo, Inca o fata care are norocul meu?
Si eu la fel am patit, si-am spus daca ma iubeste ma va astepta, si asa a facut, deci daca te iubeste te va astepta...
Dacă se desparte de tine pentru că nu vrei să te culci cu el înseamnă că nu te iubeşte. Şi degeaba îl iubeşti dacă nu dă doi bani pe tine. Dacă ai face asta numai ca să nu se despartă de tine ai fi cea mai mare fraieră. Te-ar lua drept cârpă.
Deci, băiatul a spus că te aşteaptă păi aşa să fie. Dacă nu, adio!
Problema vesnica a fetelor din ziua de azi. Nu te culca cu el decat daca simti ca merita altfel poate fi destul de traumatizant pentru tine. Daca chiar tine la tine atunci va astepta pana cand vei fi pregatita, dar totusi nu o perioada mai mare de 3 luni pentru ca atunci e probabil sa devina el frustrat si sa aiba impresia ca nu-l placi tu. Nu ai experienta inca cu iubirea, el nu va fi in niciun caz singurul tau iubit.
3 luni?! Cred ca glumesti...
Scumpa mea, mai mult nu se poate. Sau se poate, insa doar la baietii speciali, iar astia sunt rari ca de asta sunt speciali. Cunosc baieti care dupa maxim 1 luna nu si-au mai batut capul cu fata si au lasat-o.
Si eu care speram sa fi scris din greseala 3 luni, sa fi vrut sa zici ani. Asa poate as mai fi inteles si eu...
Daca fata nu e pregatita acum, ce te face sa crezi ca o sa fie peste 3 luni?! 3 luni mi se pare foarte putin timp. 3 luni(pe putin) ii ia unui baiat sa ma convinga sa ies la un suc cu el. A fost unul care a incercat mai bine de un an sa ma convinga sa ies cu el, in tot timpul asta vorbind zilnic cu el. Pot sa zic ca stiam cam tot ce face. Actualul meu prieten iarasi. Au trecut multe luni pana sa imi dovedeasca intr-adevat ca merita atentia mea. Si tu imi zici ca un baiat nu poate sa astepte mai mult de 3 luni? Nimic mai fals! Si nu imi zi ca ei in timpul asta mergeau la altele pentru ca e practic imposibil.
Normal, si eu cunosc baieti care nu ar sta mai mult de o luna cu o fata daca nu ar putea obtine ce doresc ei, insa cunosc multi din aia care ar astepta ani.
Depinde de varsta. Daca te referi la intervalul 15-18 ani atunci da, asteapta si ani. 3 luni ca sa convinga sa iesi la un suc cu el? Scuza-ma dar aia nu stiu ce-i aia seductie si nu stiu sa-si joace cartile si probabil e doar un catelus pentru tine, un catelus care-ti face toate poftele, dornic sa-si satisfaca stapana si care umbla mereu pe langa tine transformand astfel pentru tine totul intr-o relatie plictisitoare si banala.
Chiar deloc. Se intampla acum vreo doi ani si avea 20 de ani. Si ar fi continuat daca nu m-ar fi vazut cu actualul prieten, care pe atunci avea 19. Nu erau catelusi, erau pur si simplu baieti indragostiti, care ar fi facut orice pentru a-mi demonstra cat de mult tin la mine. Nu i-am tratat niciodata urat in tot timpul acesta. M-am purtat ca si cu niste amici. Ambii erau cu capul pe umeri, doar ca eu l-am ales pe al doilea deoarece a fost mult mai convingator si pentru ca m-am indragostit de el.
Si inca ceva. Sa stii ca baietii care merita, care doresc o relatie adevarata sunt atrasi tocmai de fetele care sunt greu de cucerit. Asa stiu sigur ca fata respectiva nu o sa se sarute cu primul aparut in calea ei, precum fac majoritatea fetelor in ziua de astazi. E o chestie de respect pentru propria persoana si de selectie in ceea ce priveste indivizii cu care iti asociezi imaginea
Ce-ti mai place sa te joci cu baietii si sa-i lasi sa fuga dupa tine si sa se lupte pentru tine de parca ai fi un premiu probabil creste astfel orgoliul tau de fata. Ai grija totusi ca roata se invarte si cand ai sa cresti mai mare ai sa dai peste baieti pe care o sa trebuiasca sa-i cuceresti tu si sa lupti tu pentru ei.
Atata timp cat se comporta cu mine asa cum m-am comportat eu cu ei, nu e absolut nicio problema! La mine nu orgoliul era problema, ci teama ca o sa fiu dezamagita. Asa ca am preferat sa ma asigur inainte ca fac o alegere buna.
El cum crezi ca se simte dupa un asa refuz? Eu zic sai demonstrezi cal iubesti si tu
Dupa cum a zis si eliza4you, iubirea nu se exprima doar prin sex. Dar daca tu asa crezi ca se demonstreaza ca iubesti pe cineva.
Sigur o sa il pierzi daca nu ii dai ce ii trebuie atunci cand ii trebuie
macar un sex oral sa ii faci
alt fel trebuie sa plece la alta
pentru ca nu mai poate rezista
Gandeste-te ca aid oar 15 ani. Un contact sexual la aceasta varsta nu cred ca te-ar ajuta. daca nu o sa astepte pana vei fi tu pregatita, atunci e pierderea lui.
Niciodata sa nu stai cu frica in "san" ca iti vei pierde partenerul. pentru ca in final asa se va intampla.
Trebuie sa stii ca orice inceput are si un sfarsit.
Daca si el te iubeste nu o sa.l pierzi, sper sa te astepte pentru ca iubirea nu se exprima doar prin sex. Deci toata,, asteptarea,, e intr-un fel un test sa vezi daca chiar te merita si daca vreodata iti va spune ca daca nu vrei sa faceti dragoste el te lasa, NU ceda si lasa-l sa plece. te.am pupat