| Edda23 a întrebat:

Buna all.Am 18 ani si inca nu am avut niciun prieten. E ceva rau? De ce nu am avut:pentru ca eu tot i-am selectat pe cei care voiau sa fie cu mine, dar nu s-a nimerit niciunul care sa aiba un caracter cum vreau eu, iar in ziua de azi majoritatea baietilor sunt niste smecherasi.Cand voi fi cu cineva(pentru ca na va trebui sa accept realitatea si sa nu mai fiu asa de pretentioasa)ar fi bine sa ii zic adevarul atunci cand ma va intreba de fostele relatii? Ce pareri aveti de ce am scris mai sus? O seara frumoasa

9 răspunsuri:
| xXCrystyanXx a răspuns:

Nu e nimic anormal.Cand vei gasi baiatul potrivit sa-i spui.Crede-ma, se va simti mult mai bine auzind asta.

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! Pai mi se pare ok sa alegi unul care sa stii ca vrei tu sa fi cu el! imi place ca testezi caracterul si nu te arunci in bratele oricui care vine la tine.Si da cred ca ar trebui sa-i spui ca pana acum au fost care vroiau sa fie cu tine dar ca nu ti-a placut carecterul lor asa il "mai umfli in pene" si pe el.Atunci va considera ca el are ce trebuie! SPer ca te-am ajutat

| Roxx4you a răspuns:

Nu e nimic rau ca n-ai avut niciun prieten pana acum. Dai dovada ca esti o fata in adevaratul sens al cuvantului, nu orice usuratica care isi schimba iubitii ca pe sosete. esti demna de respect. Si atunci cand vei fii cu cineva, ii spui adevarul, ca nu ai avut niciun prieten pentru ca pur si simplu nu au avut un caracter care sa-ti fi placut tie.

| znstr a răspuns:

Buna. Nu e nicio rusine, cunosc o tipa care nu a avut prieten pana la 23 de ani, deci nu-i motiv de disperare.
Si eu sunt la fel de pretentioasa, merg pe 17 si inca n-am avut prieten,doar tovarasi mai apropiati.
De ce nu ai fii sincera cu privire la relatiile anterioare?
Daca continui sa-i selectezi,vei gasi pana la urma un tip linistit,nu prea 'smecheras' cum ai zis,care te va intelege si cu siguranta se va purta altfel cu tine,stiind ca n-ai avut un prieten. Si baietii sunt tot oameni, doar ca uneori sar calu', deci trebuie sa stii unde sa spui stop. O seara placuta si tie

Răspuns utilizator avertizat
| VacutzaRoscata a răspuns:

Nu-i numic rau
cunosc si eu destule asa
e bine...decat sa suferi devreme si sa ai probleme mai bine asa
da ar trebuie sa ii zici ca el este primul, pentru ca se va simti mai special ca esti o fata diferita fata de multe altele care sunt c... de la varste mult mai mici
succes :*

| CrazySoursD a răspuns:

Nu e nimic rau dar realitatea e ca nimeni nu e perfect.deci iti e imposibil sa gasesti printul din povesti.pentru ca ori e un smecheras pentru ca e frumos.ori e cu alta.eu nu cred ca niciunul nu ti'a creat o curiozitate de a'l cunoaste sau nu a vb frumos cu tine sau nu ti'a spus ca te iubeste.nu e bine nici sa stai singura asa. poate ajungi Doamne fereste! fata batrana;]] glumesc.dar nu mai fi asa pretentioasa happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu vad unde ar fi problema,dimpotriva te-ai maturizat,gandesti bine,te respecti si ceri de la ceilalti exact ceea ce doresti.
Faptul ca nu gasesti ceva pe gustul tau nu ar trebui sa te necajeasca prea tare,cei mai multi sunt superficiali si usuratici,nu cred ca ai nevoie de asa ceva.
Si,nu te nelinisti,va veni o zi,cand un baiat cu reale calitati,care a avut alte prioritati pana acum,se va trezi din amorteala si te va gasi!
Nu-ti lasa stacheta jos,continua sa ai pretentii,nimeni nu te va condamna pentru asta, va fi chiar teribil de mandru!
Din partea mea, felicitari.
Credeam ca nu mai exista fete ca tine!

| ArcAnna a răspuns:

Sfatul meu? uite'te si la cei pe care nu i'ai vazut pana acum.de exemplu eu nu am prieteni multi dar sunt ok cei pe care ii am.cat despre prieten.e bine ca ii selectezi insa mai lasa de la tine.se poate ca un tip care nu iti place dintr'un punct de vedere sa fie un tip cu suflet