Nu, nu e nimic grav că nu ai avut pe nimeni pân' la 18 ani. Era mai grav dacă aveai 48 şi erai în situaţia asta .
Ceea ce consider eu mentalitate dubioasă este asta: "Si plus ca cum cineva insista prea mult deja nu ma mai interesa."
Adică tu mă rog ce-ai vrea?
Uite de-asta unii bărbaţi aleg să nu pună suflet în relaţiile cu femeile. Unele nu vor să facă ele primul pas din orgolii stupide iar altele ca tine se arată dezinteresate tocmai din motivul că cineva se arată interesat de ele.
Dacă-ţi păstrezi mentalitatea asta, la un moment dat vei ajunge să vezi băieţii ca pe nişte trofee pe care le cucereşti tu. Or... o mentalitate dintr-asta e defectuoasă atât când e practicată de bărbaţi cât şi de femei.
Salutări.
P. S.: Există şi posibilitatea ca în ciuda celor 18 ani ai tăi să nu fii pregătită să ai o relaţie. Totuşi, nu e timpul pierdut.
Daca vei gasi pe cel pe care il cauti tu nu stiu, dar stiu ca vei gasi pe cineva pe care sa placi, indiferent daca are ceea ce ii trebuie sau nu. Si cum ii vei spune? Simplu1! Deschizi gura si scoti cuvinte. Fi sincera, tie iti este rusine ca ai 18 ani si ca nu ai avut nici un iubit? Nu e ceva rusino. Ceva rusinos ar fi daca ai avea 18 ani si daca ai fi facut-o pana acum cu 10. Sincer te invidiez ca nu ai simtit nevoia de prieten sau ca ti-ai impus sa nu fi decat cu cel care respecta ce ti-ai pus tu in minte.
In primul rand, cand te vei hotara si vei gasi pe acela... nu te vei mai intreba cum sa ii spui cum sa etc... totul o sa curga normal.
Dar sa stii ca un baiat de calitate o sa aprecieze chiar pentru ca vorba aia: "primul nu se uita niciodata"
Draga mea, esti un fenomen pe Tpu.Aici copii de 11-12 ani au o experienta foarte vasta in acest domeniu.Nu este grav.Nu este o varsta anumita pentru a avea un iubit si a face dragoste.Esti putin mai timida.
E bine ca pana la varsta asta nu ai fumat, nu ai prea mers in cluburi si nu injuri. nu e nimic rau in faptul ca esti o fire mai linistita:*. Nu e nimic grav in asta, e chiar bine. Si daca persoana respectiva va fi chiar cel potrivit pentru tine nu va trebuie sa iti fie rusine sa ii spui ca nu ai mai avut prieten. Daca te va iubii cu adevarat nu ii va pasa.
Jaje are dreptate.nu scire nicaieri ca trebuie s ai prieten de la o anumita varsta sau ca e ceva rau ca nu ai la 18 ani cu toate ca vad ca acum e la moda sa ai de pe la gradiasteapta persoana potrivita ca e mai bine asa si doar tu stii care e cel potrivit...
Draga Jose19, nu este nimic grav in asta, actuala mea prietena seamana putin cu tine dupa comportament-ul ma refer la pretentii in special cu caracterul. Si ea la varsta de 18 ani m-a cunoscut pe mine, si inca mai suntem impreuna, sfatul meu e sa continui asa, adica sa nu te lasi usor convins de unul si doi, sunt o gramada de "golani" care o fac pe gentleman doar pentru "a o trage" in vocabularul lor. Si daca cunosti un baiat si o sa fiti impreuna, ai mare grija si atunci, pentru ca s-ar putea sa se preface doar pentru sex, asteapta cel putin 3 luni de zile, dupacare depinde de tine daca vrei sa incepi relatia sexuala sau nu cu el. Numai bine!
Nu e grav.nu ai suferit prea mult.estyy o fata d treaba ptk nu faci unele chestyy care leai mentionat mai sus+ca nu trebuie sa ii zici viitorului tau preten chestii d "fostii"
Buna Jose vreau sa-ti spun ca nu este cazul sa-ti faci griji, adica sunt o gramada de fete si baieti in aceasta situatie, plus ca dupa cum ai zis si tu esti draguta si asa mai departe si nu duci lipsa de "admiratori" la tine este doar problema ca nu-l gasesti pe acela pe care-l doresti si nu mi se pare nimic grav in a mai astepta ceva timp.Eu intr-adevar sunt intr-o situatie naspa si anume am 21 de ani si n-am avut niciun prieten nu pentru ca as fi pretentioasa, ci din contra, pentru ca sunt incredibil de urata, grasa, trista si habar n-am sa port o discutie face to face deoarece niciodata n-am avut prieteni si este evident ca din aceste motive nimeni nu vrea sa fie prieten cu mine, de iubit nici nu se pune problema.Asa ca presupun c-o sa mai fiu singura ani in sir de aici-nainte caci nu intentioneaz sa fac nimic ca sa schimb situatia...asa ca imi merit soarta, n-am vrut sa ma plang, ci doar sa-ti arat ca exista cazuri mult mai grave si cu siguranta exista si cazuri mai grave pe tema asta decat al meu.
beausingurlamasamea întreabă: