Mai asta depinde de voi si eu am 35 de ani si am trecut prin asta dar depinde mai ales de voi 2 ce vreti sa faceti poate el nu vrea o legatura serioasa tu vrei sau nu are curaj nu te uita ca are 30 ani nu toti sunt deschisi si apoi daca sunteti prea cerebrali e naspa sincer pentru ca ganditi prea mult trebuie si putin risc altfel nu ar mai face nimeni pasul.Si referitor ca nu poti sa te vezi culci cu alt barbat sau sa te gandesti poti sa astepti poate se trezeste el sau te limpezesti tu si timpul vindeca asemenea rani restul e doar teorie.Pentru ca orice ai face tu il iubesti si nu poti sa-l uiti prea usor o femeie pune mult mai multa inima intr-o relatie ca un barbat. Bafta si sper sa ti se implineasca iubirea ai grija de tine ciao!
E clar ceea ce simti tu e dragoste dar el a vazut asta si si-a pierdut interesul pentru ca multor baieti le e frica de raspunderea ce ar trebui sa si-o asume.Tu il iubesti desi din ce zici e clar nu o spui clar el probabil face la fel daca nu chiar a mintit ca te-a inselat ca sa scape. Poti sa ai arati ca il iubesti dar daca el evita cu oriced pret sa continnuati o sa fie greu dar nu imposibil.
Mentionez ca are 30 de ani deci la varsa asta ar trebui totusi sa nu fie asa nu pot spune ca e o dragoste de aia care iti ia mintile amandoi suntem mai cerebrali problema e ca eu nu pot trece etapa de a ma culca si cu altcineva sa ridic privirea la altcineva.nu mai suport pe nimeni barbat fiind...ma refer
Atunci asteapta-l pana isi face el de cap si cand se va satura va veni din nou la tine. daca chiar vrei sa te duci cu altul
anonim_4396 întreabă: