1. sa-i zambesti mereu
2.incearca sa-l intelegi
3.fi deschisa la orice discutie, la orice subiect
4.fi tu insuti!
P.s intre mine si prietenul meu sunt 7 ani si impreuna am decsoperit ca dragostea invinge!
bafta! si nu te stresa pre tare. Daca a spus ca are nevoie de timp, ca sa-si puna ordine-n ganduri, incearca sa-l intelegi.
Propabil e genul de baiat cu "nasul pe sus", si ma gandesc ca poate tine la tine. daca te intrebi "dc?"
Pai, un baiat mai mare, inseamna o relatie sexuala, daca te considera prea mica, inseamna ca nu vrea sa profite de tine.
Oricum, intre mine si prietenul meu, sunt 5 ani, eu am 17 si el 23, dar ne intelegem foarte bine, e deschis la orice, si..cand ne-am combinat, eu aveam doar 14 ani
Unde-i hamsteru ?
Doarme l-am scos :-> o sa pun alta poza cu el in curand
Asa!
Smechera suvita a la Base.
N-am suvita tata e umbra apropo sunt nascut si pe 4 noiembrie ca base iti dai seama, frati de "data" suntem
Sper ca nu ai glumele la fel de "bune" ca ale lui Base ca o sa le spun la toti ca porti chiloti cu fata lu` Bendeac pe ei
Sa stii ca am o pereche de boxeri cu tom ... cum era aia, ah ce-mi plac glumele mele
Eu am una cu o palma pe o buca si scrie "Can`t touch this". Deci ce-mi plac glumele mele
Da a spus din nou ca nu cauta iubita si sunt prea mica... iar plang din cauza unui baiat... macar putea sa'mi deie o sansa nu avea nimic de pierdut.
Incerca sa fi draguta cu el, sa il faci sa rada fi tu insuti, acorda-i mai multa atentie Nu conteaza ce diferenta este intre voi 2 conteaza ca voi sa fiti fericiti Sper ca te-am ajutat Fundaaa
Bananacantareata87 întreabă: