Poate ati obosit sa luptati cu distanta. Eu cred, totusi, ca daca va iubiti cu adevarat veti trece peste acest hop tinandu-va de mana . Vorbeste cu el, spune-i si lui ce ne-ai spus noua..fii deschisa si sincera cu el, ai incredere si impreuna puteti gasi solutii. Nu vreau sa te descurajez insa e greu sa mentii o relatie la distanta. Uneori veti fi, poate, amandoi coplesiti de propriile vieti si se va mai risipi din acea ardoare de la inceput. Chiar daca sentimentele par ca isi pierd un pic din intensitate nu inseamna neaparat ca nu mai exista dragoste deloc. Pur si simplu lucrurile se aseaza..la inceput v-a fost greu, motiv pentru care vorbeati non stop. Acum lucrurile isi urmeaza cursul natural, v-ati mai obisnuit putin cu ideea distantei. Nu stiu cat ai inteles din ce ti-am scris. Principala idee e sa nu te panichezi prea curand chiar daca lucrurile nu mai sunt perfecte ca la inceput. Acum e momentul sa se vada daca a vostra dragoste e puternica . Vorbeste cu el neaparat!
Distanta asta dintre voi face pana la urma sa deveniti ca doi straini, chiar daca revine in tara, banuiesc ca va pleca inapoi si nu stiu ce sa zic... poate e mai bine sa ramaneti prieteni sa va vedeti de viata voastra
Din ce cauza ai suferit mult? Ce a facut?
Cred ca nu ai putut sa uiti, iar distanta dintre voi nu face decat sa agraveze situatia.
Mereu ma gandesc la asta. Mie imi poate spune orice, dar sunt doar vorbe.
Plus ca sunt foarte multe fete din tara care ar vrea sa fie cu el :/ Nu as suporta sa il vad cu alta, si asa nu suport cand vad o fosta de-a lui pe strada. Poate-s prea geloasa fara motive :/ who knows?
Îl ai e al tău, ce te ambalezi atât
Nu vrei să fii geloasă, dar exact asta faci evitând să fii geloasă, evidențiezi gelozia
E al tău, ai încredere în el, ești sinceră, și el la fel cu tine atunci nu te mai ambala, relația va ține, nu ești tu de vină. Tu îl iubești dacă și el te iubește te va respecta și va sta cu tine atâta timp cât te iubește. Nu are cine să apară între timp!
Nu vrei să fii geloasă, dar exact asta faci evitând să fii geloasă, evidențiezi gelozia
E al tău, ai încredere în el, ești sinceră, și el la fel cu tine atunci nu te mai ambala, relația va ține, nu ești tu de vină. Tu îl iubești dacă și el te iubește te va respecta și va sta cu tine atâta timp cât te iubește. Nu are cine să apară între timp!
Daca-l iubesti, lupta!
Distanta nu trebuie sa separe oameni ci sa-i apropie.
gandest ca pe cat vorbiti mai rar peatat de aprinsa va fi flacara cand ii vei auzi vocea.
Instalativa skype si vorbiti videocall cat vreti voi.
Dragostea n-o gasesti oriunde.
Asa cum ai spus si tu el este foarte ocupat cu minca, incearca sa constientizezi asta si pentru. tine
liliana77any întreabă: