| CocoMexii a întrebat:

Buna all! Am nevoie de sfatul vostru big grin
Sunt cu un baiat de 3 luni, dar am mai fost impreuna.ne cunostem de 4 ani si a fost dragoste la prima vedere pentru amandoi. Insa cu o luna si ceva in urma el a plecat in Italia si mi se pare ciudat modul in care comunicam, inainte eram altfel, nu puteam sta unul fara celalalt.In primele 2 saptamani dupa ce a plecat ma suna in fiecare seara la telefon si vorbeam cate o ora,acum nu stiu parca ne-am schimbat. Si nu e vorba ca el are pe alta pentru ca nu are timp de asa ceva din cauza serviciului. Si mai e o problema, eu nu pot sta seara prea mult la pc ca inainte, iar el se oftica pe buna dreptate si eu ma enevez non-stop :@. Dar ce sa fac? Nu vreau sa ne despartim dar in situatia asta nu stiu cum sa fac sa ne fie bine. Adevarul e ca am suferit destul din cauza lui si oricat as incerca sa il uit, sa nu ma mai gandesc la el, nu reusesc! Ce sa fac?
Urasc distanta care a intervenit! La naiba s-o ia! Help! Dau funda si vot happy

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Poate ati obosit sa luptati cu distanta. Eu cred, totusi, ca daca va iubiti cu adevarat veti trece peste acest hop tinandu-va de mana happy. Vorbeste cu el, spune-i si lui ce ne-ai spus noua..fii deschisa si sincera cu el, ai incredere si impreuna puteti gasi solutii. Nu vreau sa te descurajez insa e greu sa mentii o relatie la distanta. Uneori veti fi, poate, amandoi coplesiti de propriile vieti si se va mai risipi din acea ardoare de la inceput. Chiar daca sentimentele par ca isi pierd un pic din intensitate nu inseamna neaparat ca nu mai exista dragoste deloc. Pur si simplu lucrurile se aseaza..la inceput v-a fost greu, motiv pentru care vorbeati non stop. Acum lucrurile isi urmeaza cursul natural, v-ati mai obisnuit putin cu ideea distantei. Nu stiu cat ai inteles din ce ti-am scris. Principala idee e sa nu te panichezi prea curand chiar daca lucrurile nu mai sunt perfecte ca la inceput. Acum e momentul sa se vada daca a vostra dragoste e puternica happy. Vorbeste cu el neaparat!

27 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Distanta asta dintre voi face pana la urma sa deveniti ca doi straini, chiar daca revine in tara, banuiesc ca va pleca inapoi si nu stiu ce sa zic... poate e mai bine sa ramaneti prieteni sa va vedeti de viata voastra

| DeeaMarry a răspuns:

Din ce cauza ai suferit mult? Ce a facut?
Cred ca nu ai putut sa uiti, iar distanta dintre voi nu face decat sa agraveze situatia.

| Azµre a răspuns:

El mai vine sau nu în România...

| CocoMexii explică (pentru Azµre):

Da happy

| Azµre a răspuns (pentru CocoMexii):

Când vine scumpo, curând sau are de când să stea acolo câțiva ani.

Intr-o zi mi-a spus " Doar pentru tine ma intorc, altfel nu as face-o ". Cum sa nu-l iubesc?crying

Nu trebuie să pui totul la suflent, vorbele sunt vorbe, faptele sunt mult mai importante. Una e să zici și alta e să faci.

Peste cateva luni se intoarce, dar probabil ca va trebui sa revina in Italia.

Stiu si la asta ma gandesc. Faptele conteaza mai mult ca vorbele.

Dar de ce a plecat? CÂți ani are el câți ani ai tu, care e motivul plecării

A plecat sa munceasca... el face 20 iar eu am 17. Stiu ca sunt mica happy

Sunteți apropiați de vârstă nu e asta problema, dar plecatul lui este. Acum nu știu ce să zic nu bag mâna în foc dar el poate foarte ușor să găsească pe alta.

Mereu ma gandesc la asta. Mie imi poate spune orice, dar sunt doar vorbe.
Plus ca sunt foarte multe fete din tara care ar vrea sa fie cu el :/ Nu as suporta sa il vad cu alta, si asa nu suport cand vad o fosta de-a lui pe strada. Poate-s prea geloasa fara motive :/ who knows?

Păi cam ești fără motiv, nu aveți 1 an împreună, vă știți de 4 dar asta nu îți dă dreptul să fii geloasă...

Da stiu, am mai fost cu el da, nu e prima oara... Nu sunt atat de geloasa.big grin

laughing

Nu rade phbbbbt.

De ce să nu râd când mă faci să râd laughing, problema ta e gelozia, nicidecum încrederea sau altceva. Tu vrei să ai încredere în el și ai doar că gelozia te cam ține pe loc. Depinde ce vrei tu de la relația voastră.
Și ce vrea și el

Daca am pomenit de gelozie, deja sunt geloasa hmm?smug laughing Gelozia nu e deloc pe primul plan, ci increderea.

Asta încerc să-ți explic, tu pui gelozia pe primul plan. Ce ai cu săraca fată ( fosta lui ) ce-a fost între ei e problema lor nu a ta happy

Nu am nimic cu ea " saraca fata " off off. laughing)
Pe mine ma intereseaza doar el.

Îl ai e al tău, ce te ambalezi atât laughing
Nu vrei să fii geloasă, dar exact asta faci evitând să fii geloasă, evidențiezi gelozia happy
E al tău, ai încredere în el, ești sinceră, și el la fel cu tine atunci nu te mai ambala, relația va ține, nu ești tu de vină. Tu îl iubești dacă și el te iubește te va respecta și va sta cu tine atâta timp cât te iubește. Nu are cine să apară între timp!

Nu vrei să fii geloasă, dar exact asta faci evitând să fii geloasă, evidențiezi gelozia happy
E al tău, ai încredere în el, ești sinceră, și el la fel cu tine atunci nu te mai ambala, relația va ține, nu ești tu de vină. Tu îl iubești dacă și el te iubește te va respecta și va sta cu tine atâta timp cât te iubește. Nu are cine să apară între timp!

| Azµre a răspuns:

| Music4life a răspuns:

Daca-l iubesti, lupta!
Distanta nu trebuie sa separe oameni ci sa-i apropie.
gandest ca pe cat vorbiti mai rar peatat de aprinsa va fi flacara cand ii vei auzi vocea.
Instalativa skype si vorbiti videocall cat vreti voi.
Dragostea n-o gasesti oriunde.
Asa cum ai spus si tu el este foarte ocupat cu minca, incearca sa constientizezi asta si pentru. tine

| zuzukidu a răspuns:

Daca va iubiti distanta nu o sa reuseasca sa va desparta...