| Ramonaa23 a întrebat:

Buna All.

Am o intrebare!

Am la lucru un baiat de la birou care se comporta ciudat si nu inteleg unde vrea sa ajunga.

Mereu cand ma vede ma priveste adanc in ochi, glumeste si incearca sa ma ajute. Intr-o zi eram cu mama in hala si era langa noi, ma privea adanc in ochi. In fata lui mami si mama a vazut si se uita la noi si ea. Eu am pus capul in pamant, imi era rusine. Mereu cand ma vede undeva zambeste din departare si ma priveste in ochi.
Am avut un vis cu el. Am visat ca m-a invitat la o cafea si am ramas cu el impreuna si caltoream cu un tramvai 500 de Km. Nu inteleg ce vrea. Am observat ca si cu altele glumeste. Dar e singur si e simpatic si glumet, poate asa e stilul lui. Imi poate raspunde cineva?!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu vrea nimic, este doar politicos si incearca sa ajute, facand asa cu toata lumea.

Răspuns utilizator avertizat
| antonimilk a răspuns:

Pare drăgut. El e firea aia mai dulce și care sare sa ajute. Poate așa e firea lui dar e posibil și să te placa.
Doar daca vorbiți mai mult și va invitați vezi ceva 100% și exact

| lusyniuu a răspuns:

De ce nu te bagi in seama mai mult sa vezi cum va decurge situatia? da poate fi doar stilul lui dar pare sa iti placa de el nu pierzi nimic daca încerci sa vezi daca iese ceva. nu neapărat sa te dai la el dar ai putea sa ii dai semne suptile.iar el cel mai probabil isi va da seama si daca da si el semne atunci bafta.

| Ramonaa23 explică:

Am vazut ca am gresit. Dar acum nu pot corecta