| Maya_9911 a întrebat:

Buna all.happy
Am o intrebarebatting eyelashes
Uhmthinking
Credeti ca o fata balanta s'ar potrivi cu un baiat leu?big grin
Vreau raspunsuri mai >detaliate.:"
Multumesc.:*
Dau fundita pentru cel mai explicit raspunshee hee

Răspuns Câştigător
| gabriela41 a răspuns:

Eu sunt leu si prietenul meu e balanta. eu sunt o fire mai exploziva foarte posesiva imi place sa mi se faca tot timpul pe plac. el in schimb este foarte calm are rabdare cu mine si este foarte echilibrat si cerebral, deci da pot spune ca ne completam reciproc. Desigur depinde si de ce sentimente sunteti dispusi sa investiti voi in relatie, pentru ca degeaba va potriviti daca nu sunteti dispusi sa ajungeti sa va iubiti.Trebuie sa o luati usor sa lasati fiecare cate ceva de la voi si sunt sigura ca o sa mearga. succeshappy

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lasa prostiile cu potrivitul zodiilor aprioric! Oamenii, daca au sentimente si se apreciaza reciproc, se acomodeaza si se cizeleaza recirpoc, continuu! Nu uita asta niciodata!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Este o combinatie super!
Http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/balanta/leu.php

| lextim a răspuns:

Ce tampenie.

| RaluE a răspuns:

Presupun ca tii la el sau il iubesti, nu?

Daca astrele nu s-ar potrivi, tu ce-ai face? L-ai parasi pentru ca asa scrie pe un site amarat?
Nu va mai luati dupa chestiile astea. Dragostea nu consta in astre si zodiace.

| Maya_9911 explică:

Lextim daca ti se pare o tampenie ce cautai sa'mi raspunzi? pastreaza'ti parerile.era o intrebare pusa din curiozitate nu ma bazez pe zodii. daca nu sunt sentimente nu e nimic. pur si simplu, voiam sa stiu chestia ast.atat!thinking te'a deranjat pe tine cu ceva intrebarea mea?raised eyebrows fiecare are dreptu' sa puna ce intrebari vrea.Multumesc la toti!big hug in afara de ellaughing.:*

| Beatrice a răspuns:

So`...

Balanta - Leu
Balanta si Leu. Aer si Foc? Daca ti-a cazut în cursa un Leu, tine-l pe aproape, e o relatie excelenta.

Combinatie clasica : Aer si Foc, fiecare îl adora pe celalalt. Aerul stie cum sa alimenteze Focul ca sa-l faca sa joace cum cânta el... Pe scurt, o gramada de sanse ca relatia sa dureze si sa ramâna mereu proaspata si frumoasa.

Balanta, adica tu, este un semn care se pricepe de minune sa manipuleze. Îi place sa conduca, dar mai din umbra, asa, e un fel de "mic general". Vestea buna e ca Leul pica-n chestia asta excelent. Lui îi place sa domine în mod vadit, dar îi si place sa se stie apreciat, iubit, sa i se spuna mereu cât de nemaipomenit este. Cel mai adesea, chiar si este, nu degeaba-i semn princiar : oricine ar fi, lânga el te simti ca si cum ai fi rege peste ceva. Îi place foarte mult sa "salveze" oameni, situatii, chestii pentru care sa fie apoi aplaudat îndelung si la scena deschisa. Si va suplini nehotarârea ta printr-un spirit de actiune înfocat. Asa ca, de câte ori vrei sa faca ceva pentru tine, în locul tau, în favoarea ta, nu trebuie decât sa stii cum se începe fraza : "Scumpete, esti asa de... [trei-cinci calitati], n-ai vrea tu sa...[aici intra chestia aia pe care vrei s-o faca]?" Cu un Leu, succesul e garantat. Mai ales daca ai grija sa nu-l lingusesti. Nu de alta, dar se prinde. Lui îi place sa fie admirat sincer, fiindca chiar crede ca are toate calitatile pe care-i spune lumea ca le are.

Într-o relatie pe termen lung, tu esti managerul, Leul e seful, regele, presedintele, ma rog, cel care culege toate laudele. Trebuie sa întelegi de la început ca în relatia asta, desi tu esti seful, esti personajul din umbra. Dominatia fatisa trebuie sa-i apartina Leului, altfel felina se supara si-ncepe sa faca scandal. Iar cum Balantele suporta cu stoicism orice, numai scandalul nu, pentru evitarea acestor scene (cu un Leu, nu sunt niciodata certuri, toate sunt scene!) e mai bine sa întelegi ca el trebuie sa fie în luminile rampei.
Orice probleme ati putea avea, sunt sigura ca le puteti rezolva, fiindca alaturi de un Leu toate sunt de fapt aceeasi problema : ego-ul sau supradimensionat. Diplomatia care va face atât de faimoase pe voi, Balantele, o sa te ajute sa treci cu bine peste aceste probleme si sa-ti multumesti Leul. Care, în schimb, va fi asa cum doar el stie : adica darnic, generos, inima larga, rafinat în dragoste si în lume. La drept vorbind, nu asta ti-a si placut in primul rând la Leu? Faptul ca e asa de înfocat, de pasional si de un rafinament rar întâlnit? Ei bine, continua sa-i spui chestia asta cât de des poti, si ai sa tii în poale o mâta cât se poate de blânda.

| ramo0na a răspuns:

Nu conteaza atat d mult zodia! Conteaza caracterul fiecaruia! Si cat sunteti dispusi amandoi sa lasati d la voi! tongue