| MyDanutsa a întrebat:

Buna all.am o intrebare va rog sa ma ajutati.ma vad cu un baiat de jumate de an.vreau sa il parasesc pentru ca nu-l mai iubesc dar el fara mine nu poate trai .nu stiu ce sa fac.va rog dati-mi citeva sfaturi

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta nu e iubire,e mila.
De cine ti-e mai mila,de el sau de tine?
Nu-l mai minti,lasa-l,n-o sa pateasca nimic.
Nu stii ce sa-i spui?
Spune-i exact ce ne-ai spus noua aici"dragul meu,nu te mai iubesc"...
Pentru ca nu l-ai iubit,te-ai jucat putin de-a iubitul,acum ti-a trecut.
Lasa-l in pace,o sa sufere,o sa planga, dar cel putin, n-o sa mai traiasca in minciuna!
Si nici tu.

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Si daca nu-ti place de el, ce crezi ca rezolvi fiind cu el? o sa inteleaga pana la urma, si stai linistita, chiar daca are ganduri sinucigase...n-o sa fie in stare de asa ceva. :*

| Noreasontosimle a răspuns:

Nu-l mai iubesti? pai a trecut doar o juma de an. Nu cred ca ati ajuns sa va iubitithinking dar trebuie sa ai un motiv pentru care nu mai ti la el, cineva te -a facut sa-l uiti. A aparut altcineva? sau el e sufocant? Oricum e greu nu stiu cum sa te ajut. Si eu am fost in situatia ta exact 6 luni aveam cu el, si nu l mai vroiam pentru ca a aparut altcineva. Am incercat sa ma despart de el si nu puteam tinea la mine, si pana la urma l-am inselatbig grin A aflat si ne-am desparit. Nu-ti recomand sa faci asta poti sa vorbesti u el si sa gasesti argumente.plauzibile. bAfTa

| F4ng a răspuns:

Nu-l mai minti. Daca continui sa stai cu el dar tu nu tii la el, adica doar din mila mai rau ii faci. Pentru ca el va observa o schimbare in comportamentul tau si va incepe sa se intrebe "ce a facut rau?". Desparte-te de el, o sa sufere putin si apoi o sa isi revina e mai bine acum decat mai tarziu cand ai putea face mai mult rau.

| Zapacitul a răspuns:

Incearca sa te departezi incet incet de el. Nu-i mai raspunde la telefon, la mesaje, pe mess si tot asa. Nu stiu daca e cea mai buna metoda si cat de rapida poate fi, dar decat sa rupi o inima, care niciodata nu va mai fi la fel e mult mai binehappy Sper ca te-a ajutathappy

| MyDanutsa explică:

Multumesc.ma-ti ajutat foarte mult happy

| BuSh1d0 a răspuns:

Hmm.o profesoara de-a mea spunea ca daca te-ai indragostit de candva ptca iti place ceva la ea/el, dureaza 4-5 luni, dragostea asta oarba.pe urma incepi sai vezi defectele.am patit-o si eu...laughing