| jkjhcshbbzmb a întrebat:

Buna allsad
am o mica mare problema...nu stiu ce mi se intampla dar de la un timp ma port ciudat cu iubitul meu.
atunci cand nu e langa mine sau nu vb la tel, parca abia ast sa il vad, sa vb cu el, sa il i-au in brate.
dar cand vb la tel parca ma enerveaza, tip la el, uneori nici nu mai stiu ce simt...
ma enerveaza uneori tot ce spune, tot ce face.sunt momente in care m-am plictisit de el apoi momente in care il vreau iar.de ce toate aceste rasturnari de situatie? ce se intampla?
uneori nu il ascult, nu ii dau atentie, nu mai stiu nici un subiect de discutie.
parca ar fi un strain (doar din partea mea). de cee?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti derutata.
Toti patim asta si stiu cum te simtihappy

Treci printr-o perioada mai stresanta si de-aia te enervezi din orice, dar incearca sa te abtii ca altfel il vei pierde si nu cred ca vrei asta!
Vorbeste cu el si explica-i ce simti!

4 răspunsuri:
| crazykidd a răspuns:

Iubesti pe altcineva

| Rasta Man! a răspuns:

Cred ca ar fi cazul sa te gândești bine ce vrei! DA bine de tot! Părerea mea! Succes!

| jkjhcshbbzmb explică:

I'mPerfect(a)! asa e.trec printr-o perioada foarte stresanta.in mai putin de o luna ma asteapta 7 examene...am apelat la voi pentru ca am foarte multe semne de intrebare. oricum, mersi pentru raspunsuri:*

| petria a răspuns:

Poate nu-l mai iubesti cu adevarat ci doar te-ai obisnuit cu prezenta lui de aia abia ast sa te sune iar cand o face te enerveaza. e pentru tine ca o pers care deja ar face parte din fam ta chiar daca uneori te calca p nervi si nu-l suporti.mai bine uita-l ca sa nu-ti mai faci nervi si sange rau si nici pe el nu-l faci sa sufere din cauza comportamentului tau.bafta!