| Irina19 a întrebat:

Buna all.Am o mica problema.Nu inteleg o chestie:atunci cand ma joc cu prietenul meu, de fiecare data cand ajung la orgasm, dupa asta nu mai am chef de nimic, nici de jocuri nici de el, absolut de nimic, nu doresc sa mai fiu mingiiata, excitata etc. Oare de ce? Ii normal asa ceva? Nu cred ca e normal si as vrea sa stiu parerile voastre, oare de ce mi se intimpla asta? Ce pot sa fac?

Va multumesc mult de tot!

8 răspunsuri:
| John_7502 a răspuns:

Pentru ca este doar un prieten nu il iubesti cu adevarat nu esti implinita cu sufletul nu tii cu adevarat la el stai cu el de dragul de a vb cu cineva de a te sfatui de a nu sta singura de a avea o relatie incearca sa schimbati jocul sa il face-ti mai erotic sau sa va jucati mai mult innaintea actului! Eu stiu a-ti incercat un 69?!hee hee succes!

| syntribate a răspuns:

Nu este o problema care sa te puna asa mult pe ganduri. Asta simti si nu ai cum sa schimbi asta. Poate cu timpul vei simti altfel. Este posibil sa ai orgasme foarte intense si sa te secatuiasca de energie. Un lucru e sigur : nu esti prima persoana careia i se intampla asta. Am mai auzit de acest fenomen happy Ce sa facem... suntem atat de diferiti unii de altii... happy

| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Buna. 1)Dupa orgasm, nu mai am chef de nimic si nici nu mai sunt in stare nici macar sa-mi sarut iubitul, si chiar ma deranjeaza faptul ca eu prima am orgasm si dupa trebuie sa rabd pina temina si el, asta ma enerveaza. - 2) Pai foarte bine ca ai... vedeti si voi cum va sincronizati Ca si mie uneori dupa ce am orgasm imi vine sa ma imbrac si sa plec acasa. - 3)pai da, dupa orgasm si mie imi place sa stau, sa nu mai fac nimic, si nu`mi place daca el mai are, norocu norocului ca ne sincronizam perfect. acestea sunt diferite comentarii ale unor fete. sper ca te ajutawinking ceau

| Carnage a răspuns:

Pai si la unu baieti sunt la fel dupa ejaculare el se simte implinit si nu mai are cheef de exemplu:un baiat e excitat se gandeste ca face dragoste cu o fata nu prea frumoasa (se maasturbeaza) dupa ejaculare nu mai are chef nici de ea si se intreaba "oare ce mi-a placut la ea? sti cred ca asa e si la fete dupa orgasm tongue

| liviu18_3718 a răspuns:

Are dreptate adelin! happy de obicei dupa ejaculare. tii se duce tot cheful! asa este si la voi. nu ai de ce sa te ingrijorezi.dar totusi incearca sa nu-l neglijezi. in momentul acela desi el stie cum sta situatia ( cred ).se simte in momentul ala aiurea. fiind distanta de el. e ca si cum nu tiar fi placut sa te "joci" cu el

| Adrick a răspuns:

Crede-ma dupa orgasm e bine! happyasa se intimpla la toti cit si la fete cit si la baieti dupa orgasm nu mai dorim nimic erotic! happy

| Hokko a răspuns:

Este normal si la fiecare persoana este asa. Insa a doua zi pofta revine. Corect? atunci dar totul e Ok!
Posibil ca e doar un moment de autorecreere in organism)) :X

| pandelutz_4984 a răspuns:

Pai incearca sa uiti ca ai avut orgasm si stai mai mult langa el si lasa-l sa te sarute (peste tot) si ai sa vezi ca o sa se schimbe situatia. sau pur si simplu stai cu el doar pentru chestia asta ca te simti bine cu el in pat si atata tot.