anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all!

am o micuta problemioara! Daca o fata are par pe burta..sub buric,, o dunga..asa,e bine sa te epilezi acolo? O persoana mi-a spus sa ma epilez si acolo, in schimb ce alte persoane mi-au spus ca e normal sa ai pe burta par.thinking voi ce ziceti?
scuze categoria.

7 răspunsuri:
| Liquify a răspuns:

Pai e normal sa iti creasca parul sub buric. De obicei e mai vizibil la baieti decat la fete, dar asta nu inseamna ca fetele nu pot avea. Daca vrei sa te epilezi in acea zona sau nu ramane la latitudinea ta. Important e ca tu sa te simti bine in corpul tau. Daca ai prietene care se epileaza nu inseamna ca si tu trebuie, sau daca prietenele tale nu se epileaza asta nu inseamna ca nici tu nu ar trebui. E doar decizia ta. happy

| yourfriend111 a răspuns:

Depinde daca se vede dezgustator normal ca trebuie sa dispara!

| DyNo a răspuns:

E normal sa iti creasca par pe corp, si sub buric. Pentru o fata este foarte bine si chiar recomandat epilatul parului, din toate zonele corpului, in afara de cap.
Parerea mea.

| LineGuide a răspuns:

Este normal sa ai par sub buric, dar este totodata si inestetic. Daca tu consideri acel par inestetic(poate la tine este mai vizibil), il poti epila periodic.
fundita?

| Pisiiiiic123 a răspuns:

Da e bine de ce nu. dar fate cu crema daca ai mult par. funda?

| karryna1 a răspuns:

Este absolut normal...si eu am putin. Daca te deranjeaza il poti lua cu aparatul acela Braun sau cu ceara, se va rari si nu e nicio problema, dar in niciun caz cu bigul.

| FaraNumara a răspuns:

Parul pe burta sa asorteaza foarte bine cu parul de pe piept. daca nu ti-a dat inca parul pe piept ai putea sa il iei...