Este doar suparat, nu pune la suflet. o saptamana pauza, ganditi(gandeste) bine problema, vezi unde ai gresit.
Pe bune, tie ce iti trebuie sa dai convorbirea cu tipul cu care vrei o relatie si altor persoane.
Cand va intra iti vei cere "scuze" si vei baga o scuza gen"a fost o chestie de moment , nu stiu ce a fost in capul meu".Cu siguranta va trece cu vederea daca isi doreste sa fie cu tine.Tu trebuie sa fii diplomata atunci cand vei vorbi cu el ca sa te scoti. Bafta :*
Hihi. :D buna ^^ si eu cand vorbesc cu un baiat de care imi place trimit conversatia prietenei mele cele mai bune :))) si o intreb ce sa ii spun :)) asta nu e bine :D pentru ca daca o sa fii cu el, ele nu vor mai fii cu tine la intalnire sau altundeva sa te ajute :-? bine, asta in caz ca iti dau sfaturi ce sa i zici ca la mine :D Shii e baiat, nu poate rezista fara mess :-j :)) daca nu e, ori e pe inv, ori...:-? nu, e pe inv daca nu il vezi onn :))) daca vrei sa verifici, uite aici :D : www.pulso.ro :)
Daca e off, ii lasi un mesaj cu scuze mai esti suparat? si in rest te descurci tu;-* mai spui ceva care te face sa pari 'entuziasmata' :] Fundaa?; x
HappynewCenusa întreabă: