Este doar suparat, nu pune la suflet. o saptamana pauza, ganditi(gandeste) bine problema, vezi unde ai gresit.
Pe bune, tie ce iti trebuie sa dai convorbirea cu tipul cu care vrei o relatie si altor persoane.
Cand va intra iti vei cere "scuze" si vei baga o scuza gen"a fost o chestie de moment , nu stiu ce a fost in capul meu".Cu siguranta va trece cu vederea daca isi doreste sa fie cu tine.Tu trebuie sa fii diplomata atunci cand vei vorbi cu el ca sa te scoti
. Bafta :*
Hihi. :D buna ^^ si eu cand vorbesc cu un baiat de care imi place trimit conversatia prietenei mele cele mai bune :))) si o intreb ce sa ii spun :)) asta nu e bine :D pentru ca daca o sa fii cu el, ele nu vor mai fii cu tine la intalnire sau altundeva sa te ajute :-? bine, asta in caz ca iti dau sfaturi ce sa i zici ca la mine :D Shii e baiat, nu poate rezista fara mess :-j :)) daca nu e, ori e pe inv, ori...:-? nu, e pe inv daca nu il vezi onn :))) daca vrei sa verifici, uite aici :D : www.pulso.ro :)
Daca e off, ii lasi un mesaj cu scuze mai esti suparat? si in rest te descurci tu;-* mai spui ceva care te face sa pari 'entuziasmata' :] Fundaa?; x
Davidandrei102 întreabă: