A)Nici intr-un caz.Daca chiar iti place de el de ce sa il lasi ei? Nuu!
b)nu te razbuna pe ea.Uite ce as face in locul tau :M-as da pe lanaga baiatul respectiv as face cateva gesturi lascive,l-as provoca sa ma sarute,iar ei,nu i-as face nimic,e destul sa vada ca te strange el in brate si ea pica de fraiera.
c)Il pupi pe obraz cand te intalnesti cu el [sa fii data cu parfum],ii propui diverse chestii,il provoci,il atingi usor,ii zambesti,ii faci ochi dulci, daca il vezi mergi si ii spui "Hei` dragle, imi plac jeansi" sau cv de genu`. Bafta. Funda?
A)Daca il placi cu adevarat nu il lasa ei!
b)Da, daca vrei sa impresionezi baiatul mai bine spune-i direct ce crezi si ca il placi.Desi e greu sa-i spui vei vedea ca te vei simti mai bine.Stiu experienta.Si razbuna-te ca e prietena ta si a incercat sa te saboteze.Nu e corect.
c)Sincer daca ai vrea sa ma impresionezi pe mine ar trebui sa ma placi cu adevarat in primul rand.In al doilea rand baietilor le place atentia asa ca acorda-i multa atentie si vorbeste mult cu el.Si in legatura cu hamsteru cred ca ar trebui sa-i lasi impreuna sa se ajute.Parerea mea. Sper ca te-am ajutat.Bafta cu baiatu
Buna. La intrebare 1) nu am raspuns. La a doua eu zic ca ar trebui sa te razbuni pe ea pentru ca intr-un fel si-a batut joc de tine. Daca era o prietena adevarata nu te facea de ras doar ca sa fie ea mai "cool". 3)Il poti impresiona fiind tu adica sa nu il minti sa nu te dai alta persoana pentru ca numai vei strica treaba si sa ii spui ca prietena ta minte doar ca sa fie ea mai draguta. Intodeauna sinceritatea ii cel mai bun lucru! Sper ca te-am ajutat !
Centea_Ruben_1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: