Eu spun să aștepți să discutați totul deschis. Nu mai trage de el,
Înțeleg că-ți place foarte mult, însă, cel mai bine este sa lași lucrurile să vină natural. E posibil ca acele reproșuri să fi fost un turn off pentru el și sa nu se mai vadă intr-o relație cu tine. Dacă te place cinevac nu înseamnă neapărat că vrea să fie împreună cu tine. Cu siguranță este atras de tine și ii place compania ta, însa, nu își dorește ceva mai mult. Eu totuși nu sunt atât de sigura, din ce ai povestit, că și-ar fi dorit o relație, dar cine știe, poate chiar și-a dorit, dar s-a pripit și s-a gandit ca mai bine spune totul pe fata. E de apreciat asta, a fost sincer pana la urma. Nu uita faptul că ți-a spus că ești foarte insistentă, asta spune multe. Ai tras cu dintii de el și chestia asta nu prea e atrăgătoare. Da, e dragut sa îți pese de o persoana, sa îți doresti sa fii cu ea, și așa mai departe, însă, pana la o limita, de acolo apare disperarea și persoanele care se văd încolțite de asta, bat in retragere, e și normal. De văzut, cu siguranță o să se vadă, însă, încearcă sa nu mai ai atâtea așteptări. Vorbește deschis cu el și, oricare ar fi răspunsul lui, nu îl mai trage după tine, nu îl mai,, forța". Ce o fi in mintea lui, știe numai el, iar, dacă este 100% sincer cu tine, vei afla Succes
Daca ma place cu adevarat, ca tot zice ca ma place, oare o sa ma caute el?
Așteaptă și vei vedea, însă, așa ar fi normal.
Inteleg. Incerc sa astept, insa imi e destul de greu. Dar voi face tot posibilul. Ma gandesc ca poate se tot gandeste, mi-a mai zis ca se gandeste legat de asta acum cateva zile. Insa de atunci ignore total, dupa ce l-am intrebat "ce mai face"
Nu mai insista. Doar așteaptă. Dacă nu mai da vreun semn, aia este, viața merge înainte.
Nu crezi ca esti nițel disperata? Gen, insisti prea mult, vrei prea mult. Omul din respect ti-a spus ca te place si toate cele dar e clar ca e doar o prietenie cu beneficii si atat. Va satisfaceti reciproc cand aveti nevoie si gata. El cu "nu este pregatit"de fapt spune ca nu vrea o relatie serioasa, nu vrea sa fie implicat sentimental si atata tot. Nu mai pune sentimente atat de repede ca nu va fi bine pentru tine. In cateva luni crezi ca se cunoaste o persoana si se decide sa fie o relatie serioasa? E nevoie de mult timp, nu de o intalnire o data la cateva saptamani.
Probabil il sperie crizele tale la nervi, sau poate gesturile tale il impiedica sa te considere perfecta. Numai el stie...
Salut! Dă-i pace, momentan. te place, cu siguranță. Și tu îl placi pe el. Bate in retragere fiindcă l-ai cam încolțit, probabil a analizat bine situația și s-a gândit cä nu are nevoie de așa ceva. Tu încă speri la o relație cu el, deși a fost sincer cu tine și ti-a zis că nu e pregătit, practic îl stresezi de fiecare dată când vă vedeți, asta îl îndepărtează si mai mult. Si eu când văd că un băiat tot insistă la mine, îl ignor complet. Acceptă situația, puteți fi prieteni cu beneficii și poate o să se schimbe cândva situația. Dacă crezi că nu ești în stare pentru o astfel de relație fiindcă ai pus deja suflet, atunci dă-i pace, nu te mai injosi.
Nu isi doreste o prietenie cu beneficii, am discutat si despre asta, acum cateva saptamani. El mi-a zis clar ca ma place, deci nu stiu ce sa mai cred.
Buna.
Sfatul meu pentru tine ar fi sa incerci sa il lasi mai moale putin, sa ii dai mai putina atentie. Momentan in mintea lui totul este putin neclar. Ar trebui sa fii putin mai "toxica" cu el. Argumentul pentru comportamentul tau este faptul ca indiferent de ce se v-a intampla intre voi, tu vrei reusi sa te detasezi putin, iar daca o sa fiti impreuna, el o sa invete cum este sa ii lipsesti, si o sa ia si el initiativa.
De asemenea, eu i-as da un ultimatum cand va vedeti urmatoarea data, macar asa tu poti sa nu fii blocata in trecut si sa reusesti sa treci peste.
RRSecularHumanist întreabă: