| Alișa00000000000 a întrebat:

Buna all. am si eu o intrebare acum aproximativ doua saptamani am iesit afara cu prietena mea si iubitul ei.ei se certase de ceva timp si prietena mea cand l-a vazut si pe el se uita in alta parte si dintr o data isi dusese mana la ochi ...pe urma ii spunea ca degeaba a venit afara ca nu o sa se schimbe nimic si ca nu l mai iubeste ca nu mai simte absolut nimic pentru el ca il vede ca pe un prieten si atat dar el mi-a zis mie ca ea nici ca prieteni nu mai vrea sa vorbeasca cu el si peste cateva zile il stersese de la prieteni.ce sfaturi imi puteti da si mie inca il mai iubeste si nu mai vrea sa sufere si asta e motivul pentru care ar vrea sa l uite sau ceva de genul?

8 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

Uneori oamenii nu stiu ce vor, sau pur si simplu cred ca ce vor e identic cu ce se poate, sau de ce sunt ei in stare. Totusi mereu trebuie sa facem o paralela intre dorinta, si realtitate; intre posibil si doribil.
Mult noroc!

| Vi003 a răspuns:

Ditai fraza, frate, care-i propozitia principala si care-i subordonata?

| Alișa00000000000 explică (pentru Vi003):

Ti.a cerut cineva tie parerea cumva. daca nu vrei sa raspunzi nu te baga frate ca nu ti-a cerut nimeni parerea! adios

| Cristiann25 a răspuns (pentru Vi003):

In ziua de azi copiii nu mai merg la scoala, stau sa se joace la calculator!

| Alișa00000000000 explică (pentru Cristiann25):

Faza e ca suntem toti majoriwinking. hahaha glumeti mai sunteti voi.

| Cristiann25 a răspuns (pentru Alișa00000000000):

Nu vorbeam de tine neaparat, vorbeam la general.Si ce daca esti "major" esti mare? La 18 ani esti tot un copil! Lasa-i pe ei sa-si rezolve problemele de cuplu nu te mai baga tu "prietena buna" ce esti!

| Vi003 a răspuns (pentru Alișa00000000000):

Vad ca te dai tare in tasta, de ce nu-ti rezolvi singur problema? De vreme ce te vaiti si ceri pareri, asteapta-te si la raspunsuri, vad ca te pricepi doar sa sari la gat.

| Alișa00000000000 explică (pentru Cristiann25):

Pai sunt prietena buna.