anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all. Am si eu o problema mare de tot sad Va spun povestea mea si sper ca va exista cienva sa citeasca sad in urma cu aproape 2 ani de zile am cunoscut pe internet un baiat sad el are 21 de ani iar eu 15 ( stiu ca e diferenta de varsta dar nu ma intereseaza asta) La inceput vorbeam pe mess doar ca prieteni. El este foarte dragut, vorbeste foarte frumos si se comporta extraordinar cu mine, plus ca mai arata si bine...iar eu m-am indragostit nebuneste de el. I-am zis si lui ca il iubesc enorm insa el a zis ca sunt draguta si de rteaba dar ii apare rau, are prietena si o iubeste sad Dar dupa aceea am aflat ca aia se poarta urat cu el si nu il iubeste sad Acum ceva timp am fost prin Bucuresti cu gandul sa il intalnesc. Am reusit int-run final sa il intalnesc desii el ma cam evita sad Aici am facut o prostie.l-am rugat sa ma lase sa il iau odata in brate si am reusit sa ii fur cheia din buzunar. Apoi noaptea la 2 noaptea am intrat la el in casa fara sa ma auda...am intrat la el in camera si am incercat sa o fac cu el ( am incercat sa ii fac oral.dar nu am apucat sa fac prea mult ca s-a trezit si m-a certat rau sad ) Apoi o perioada nu ma mai bagat deloc in seama si era rece cu mine.insa mi-am cerut scuze si m-a iertat cu greu dupa ce i-am promis ca nu mai ii fac nimic de genul niciodata. Timpul trecut dar nu pot renunta la el.e lumina ochilor mei sad Ce sa fac sa il despart de aia? Stiu ca nu e bine sa distrug relatia cuiva.dar aia e o nesimtita si nu il iubeste deloc sad isi bate joc de el. va rog mult de tot o solutie sa il despart de aia.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Demonstreaza-i ca nu il iubeste, cum vorbeste de el, si cum se comporta.Arata-i dovezi,deschide-i ochii! Sper sa ajungi sa fi impreuna cu el,chiaril iubesti! Arata-i ca are o scorpie langa el,ca tu te poti comporta frumos,ca esti langa el orice ar fi,ca il vei ajuta,si exprimate... spune-i chiar il iubesti, spune-i ca nu vrei sa-i strici relatia darpersoana aia (fata cu care e )nu e de el, canu-l merita. Spune-i ca il iubesti nespus demult, nu poti adormii din cauza lui, nu ai mai tinut niciodata la cineva asa de mult.

10 răspunsuri:
| Saiko2502 a răspuns:

Doamne! CURVO! PANARAMO! PARASUTO! Cum naiba sa ii furi cheia si sa incerci sa eu faci oral! C*ur*a scrie pe tine du-te naibii pe varianta! Cica e lumina ochilor tai.Mi-e mila de bietu baiat. Oricum chiar daca tu il placi nu este treaba ta cu cine se intalneste. Poti sa-i zici ca aia isi bate joc de el insa cred ca nu o sa mai aiba incredere in tine. PARASUTO imi vine sa te injur de toti dracii. Mi-escrba de asemenea obsedate ca tine. Tinete naibii de carte si lasa **** ai 15 ani fetito!

| rockelle75 a răspuns:

"Apoi noaptea la 2 noaptea" laughing

| Azµre a răspuns:

Sa il desparti lol esti tampita? nu ai niciun drept sa te bagi in relatia altcuiva!

| Brâncuşi a răspuns:

Incalcarea de proprietate vrei sa ajungii pe la tichilestiilaughing). Thoamne eu am 14 ani si sunt baiat nu cont dar nu as face asa ceva chiar ca plac enorm o fata...Sau acum ai bagat-o pasta de la tine...cu intratul peste el in casa in fine nu trebuie eu sa ma amestec dar nu ai procedat binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omg! ce tupeu ai laughing))) sfatul meu ar fi ca tu la acesta varsta sa-ti vezi de lectii si sa uiti de baieti pentru o perioadawinking si sa nu mai faci ce ai facuthee hee e urat si in plus acum cine stie cui ii v-a spune ce ai facut tu si vei ajunge ff urat in societate... el are o varsta la cre poate face ce vrea insa tu nu! lasa prostiile la varsta asta s du-te la un pshihologwinking el stie sgur dc nu te place deoarece iti favoreaza varsta si gandeste bine cel putin pe langa tine. uita-l! si sa nu cumva sa incerci sa-l despartzi de prietena lui pentru ca atunci vei pati ceva si mai rauwinking
ai grija de tine! nebunatikolaughing pa.

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

Ce atitudine! Te vrem în echipa Playboy, acum!

| Adriana a răspuns:

Cred ca a fost interesant filmul care l-ai vazut aseara si ni-l povestesti azi.
Auzi...sa-i furi cheia din buzunar si sa intri noaptea la el in casa rolling on the floor)) m-ai facut sa rad sincer

| AntigelMăă a răspuns:

Lasa penisii in miez de noapte..vei ajunge o centurista ce se va ft si cu ultimul nespalat pentru a'si hranii boracul..la cratita cu tine..si pune mana pe carte.

| Sandu_Gabriel_1981 a răspuns:

Sfinte Sisoe! 15 ani si te-ai dus direct cu gura inainte? Fetita ai timp pentru km de carne. Vrei sa bagi baiatul in puscarie?