Demonstreaza-i ca nu il iubeste, cum vorbeste de el, si cum se comporta.Arata-i dovezi,deschide-i ochii! Sper sa ajungi sa fi impreuna cu el,chiaril iubesti! Arata-i ca are o scorpie langa el,ca tu te poti comporta frumos,ca esti langa el orice ar fi,ca il vei ajuta,si exprimate... spune-i chiar il iubesti, spune-i ca nu vrei sa-i strici relatia darpersoana aia (fata cu care e )nu e de el, canu-l merita. Spune-i ca il iubesti nespus demult, nu poti adormii din cauza lui, nu ai mai tinut niciodata la cineva asa de mult.
Doamne! CURVO! PANARAMO! PARASUTO! Cum naiba sa ii furi cheia si sa incerci sa eu faci oral! C*ur*a scrie pe tine du-te naibii pe varianta! Cica e lumina ochilor tai.Mi-e mila de bietu baiat. Oricum chiar daca tu il placi nu este treaba ta cu cine se intalneste. Poti sa-i zici ca aia isi bate joc de el insa cred ca nu o sa mai aiba incredere in tine. PARASUTO imi vine sa te injur de toti dracii. Mi-escrba de asemenea obsedate ca tine. Tinete naibii de carte si lasa **** ai 15 ani fetito!
Sa il desparti lol esti tampita? nu ai niciun drept sa te bagi in relatia altcuiva!
Incalcarea de proprietate vrei sa ajungii pe la tichilestii). Thoamne eu am 14 ani si sunt baiat nu cont dar nu as face asa ceva chiar ca plac enorm o fata...Sau acum ai bagat-o pasta de la tine...cu intratul peste el in casa in fine nu trebuie eu sa ma amestec dar nu ai procedat bine
Omg! ce tupeu ai ))) sfatul meu ar fi ca tu la acesta varsta sa-ti vezi de lectii si sa uiti de baieti pentru o perioada si sa nu mai faci ce ai facut e urat si in plus acum cine stie cui ii v-a spune ce ai facut tu si vei ajunge ff urat in societate... el are o varsta la cre poate face ce vrea insa tu nu! lasa prostiile la varsta asta s du-te la un pshiholog el stie sgur dc nu te place deoarece iti favoreaza varsta si gandeste bine cel putin pe langa tine. uita-l! si sa nu cumva sa incerci sa-l despartzi de prietena lui pentru ca atunci vei pati ceva si mai rau
ai grija de tine! nebunatiko pa.
Cred ca a fost interesant filmul care l-ai vazut aseara si ni-l povestesti azi.
Auzi...sa-i furi cheia din buzunar si sa intri noaptea la el in casa )) m-ai facut sa rad sincer
Lasa penisii in miez de noapte..vei ajunge o centurista ce se va ft si cu ultimul nespalat pentru a'si hranii boracul..la cratita cu tine..si pune mana pe carte.
Sfinte Sisoe! 15 ani si te-ai dus direct cu gura inainte? Fetita ai timp pentru km de carne. Vrei sa bagi baiatul in puscarie?
beausingurlamasamea întreabă: