| diana_9675 a întrebat:

Buna all. Am un iubit si vreau sa il conving sa faca sex oral. dar fara sa ii spun...prin gesturi ceva...nu stiu. Are cineva vreo idee? Sper ca stiti la ce ma refer. El nu prea este de acord cu sexul oral

13 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sexul oral este foarte bun din mai multe puncte de vedere Nu trebuie sa renunti la el Pa

| baru a răspuns:

Numai ca trebuie sa fi foarte atenta cu cine il faci Atata

| unione a răspuns:

Iti fac eu! Si nu cer nimic in schimb! tongue

| Lorelai a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca ti-ar placea sa iti faca sex oral! Daca nu vrea nu ai ce sa-i faci. Nu il poti obliga! Face ceva atunci cand considera el ca e momentul!

| paramore a răspuns:

Daca nu te lasa at e nasoala treabahee heeca de obicei baietilor le place...mai lasa-l un timp, si ia-l cu binisorulwinkinggood luck

| seawolf a răspuns:

Apar labarii ca dupa ploaie! Gasiti-va ma o prietena!
Pentru diana : Cand sunteti intr-o situatie "fierbinte" incearca sa-i impingi capul in jos spre... gogoasa happy

Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Daca chiar te iubeste nu ar trebui sa refuze laughing

| diana_9675 explică:

Am incercat sa ii fac ca sa fiu eu prima... dar nu ma lasa...

| diana_9675 explică:

Ok deci... mi-am dat seama ca de fapt el nu a vrut sa ii fac eu >.< dar el imi face mie. L-am intrebat de ce nu a vrut sa ii fac pentru ca multi baieti vor si a spus ca nu vrea ca eu sa ii fac asta...ca i se pare josnic pentru o fata. Asta inseamna ca ma iubeste?

| mariomario a răspuns:

Depinde de la om la om, sunt oameni care nu sunt de acord cu sexul oral(li se pare ceva scarbos) si sunt oameni carora le place sa faca sex oral(ca si mine). ii poti propune, eventual dupa ce iii faci tu prima.

| ForeignO a răspuns:

Da, Diana.

Te iubeste si te RESPECTA!

A fost un raspuns foarte foarte bine gandit din partea lui!

| honestlyidc a răspuns:

Ideea e ca baietii considera sexul oral un fel de schimb. gen "faci si tu fac si eu". if you're okay with it, do it! laughing nu prea suporta ei ideea de a ramane datori. in orice caz, eu consider ca daca aveti o relatie deschisa ar trebui sa vorbiti despre asta.big grin peace out!