Pai prima data trebuie sa te gandesti bine ce vrei tu de fapt, daca iti place baiatu. Acu zici ca e dragut si se imbraca ok, apoi zici ca e nesimtit ca nu a stat cu tine toata seara, te-a ciupit si etc...Eu cred ca e un smecheras dinasta de cartier care a iesit la "agatat" cu prietenii lui si se pare ca verul/verii tau nu prea au fost de partea ta. Eu te sfatuiesc sa-l lasi e genul care nu vrei tu sa fi "aventurier" dar totul depinde de tine daca il vrei sau nu. Cat despre amicul tau iti spun 100% ca te place si vrea sa fie cu tine, niciun baiat nu sta asa dupa fundul tau, te sfatuieste (in cazul asta chiar bine), te conduce acasa doar de dragul "prieteniei" voastre doar daca e gay, crede-ma stiu din experienta ) (nu ca as fi gay! ) oricum eu ti-as sugera sa-l lasi deoparte pe smecherasul ala si sa te axezi mai mult pe amicul tau. Dar numai tu sti ce vrei dar inainte de orice stai bine si gandeste-te ce si pe cine vrei cu adevarat iar apoi actionezi! Succesuri!
eu zic sa vorbesti cu varul tau si sa incerci sa dai de tipu` respectiv. si sa vorbiti nu strica. ii spui ca nu esti obisnuita sa fii ca altele si astea. o sa te inteleaga. si daca spui ca te gandesti la el atunci e bine :d . btw. vorbeste cu el :d