anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all.Astazi am intrat pe hi5 -ul unui tip de care imi place si i-am zis asa dar nu am mai vb de 6 luni cred.si am vazut niste comentarii lasate de el la o tipa gen:"hmm frumusica, sexy, frumoasa coafura". Si la avatr avea o poza cu el o fata pe care o saruta pe obraz si o imbratisa cu o mana iar in o mana avea berea (alta decat cea dp hi5)si mai un baiat dar parca ala e mai departat de ea.La stare pe hi5 are singur dar in fine nu stiu dc atunci cand am vazut avatarul si comentariile lasate respectivei ma deramjat si de atunci nu ma gandesc decat la el si ma intristeaza enorm asta si nu stiu ce sa fac nici nu pot adormi. Dc? dc imi pasa si simt ca parca nu mai am aer? ce sa fac?(nu am fost iubiti doar am mai vb pe mess si ne-am intalnit o data prin liceu dupa care nu am mai vb si eu am inceput sa il evit si nu il mai priveam)Sa mai vb cu el nu pot sa o fac pentru ca e imposibil dar cum sa scap de sufocarea asta ca sa zic asa pentru ca simt ca ma sufoc.Sa ma prefac ca as avea un iubit si sa imi pun avaare si statusuri cu el pentru a ma simti "razbunata" pentru ca oricum cred ca nu mai e posibil sa vb vreodata cred ca mi-a uitat si numele...So ce pareri aveti? cum sa fac sa nu imi mai pese?

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Hei e o adevarata incalcire totala aici. Daca simti ceva pentru el dc sa nu incerci sa vorbesti cu el? Adica ce se poate intampla in afara de a accepta sau a refuza o intalnire cu tine? Incearca nu ai nimic de pierdut si poate asa vei scapa de chinurile tale!

| vm_8252 a răspuns:

Foarte, foarte, foarte simplu! Nu te prefaci că ai un iubit, chiar îţi faci unul. Şi neapărat îl pui să-ţi dea commenturi faine la hi5. big grin

| testaagaine a răspuns:

Http://www.cautsex.com - Vrei sa faci sex!? Cautsex.com portal adult doar pentru sex.Gasete perechea potrivita pentru sex.
Inscriere gratuita, vizualizare membrii gratuit - toate optiunile sunt gratuite!
La multi ani!