Nu cred ca ar mai avea rost! Nu e genul care sa lupte pentru o relatie; cred ca doar te foloseste pentru ca tot vede ca tu o accepti inapoi Pune piciorul in prag!
Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare. A facut cu mine ce a vrut, dar mi-am invatat bine lectia, iar acum eu te sfatuiesc, oricat de mult o iubesti, trebuie sa nu te mai lasi umilit si sa te invarta cum ii place ei. Daca a ales pe altul, la tine nu mai are nici o sansa. Tu du-te si cauta-ti pe alta, distreaza-te. O sa-ti fie mai bine fara ea, crede-ma, eu asa am facut si a mers, desi sincer dupa 7 luni de despartire inca mai simt ceva pentru ea, dar o sa-mi treaca, sa nu fi slab in fata unei femei.Acum ea sufera si umbla dupa mine, dar din pacate eu iubesc pe alta si pentru ea simt numai mila.
Sh baietii au probleme din astea?
scuze nu m-am putut abtine sa nu pun intrebarea
pai nu merita sa o ierti a 4-a oara.eu nu o iertam nici a 2-a.oricum, stiu ca o sa faci ce vrei si nu ce spunem noi asa ca.noroc
Desi sunt fata si ar trebui sa-mi apar '''specia''cred ca pentru ea esti doar un fel de pelerina pentru vreme rea cand nu are pe nimeni esti bun si tu. uito nu merita
Nu cred ca are rost sa o mai ierti. E adevarat ca orice om greseste si ca merita o a doua sansa, dar nu si o a treia, a patra si tot asa. Un lucru e cert:"nu te iubeste"...stiu e greu dar asta e adevarul. Cel mai bine ar fi sa te reorientezi catre altcineva si sa nu mai permiti asemenea lucru.Numai bine!
Ierti 1 data, a 2-a oara mai greu de iertat da a 3-a oara eu ii dadeam cu flit.