| rusel a întrebat:

Buna all ce pot face sa vad daca iubitul meu ma iubeste? fara sa incerc sa-l fac gelos

3 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Buna happy
Ai putea sa iti dai seama daca te iubeste din comportamentul lui.Iti vorbeste frumos, te respecta, te ajuta la treaba, nu intirzie la intilniri, nu cauta scuze, vine noptile pe acasa....depinde pina unde ati ajuns cu relatia.
ma rog, aici fiecare isi face alegerea, eu iti propun sa vorbesti cu el sincer.
sa incerci sa-i spui ce ai pe suflet, daca chiar te iubeste o sa te inteleaga sau cel putin o sa incerce, iar daca nu, o sa simti asta!
Vrei sinceritate de el, atunci cind il pui la incercare(intr-o oarecare masura il mamagesti"
Eu cred ca comunicarea sincera intre iubiti, e cel mai important.
O sa vezi daca o sa vb pe suflete, o sa se schimbe multe.
Dacă într-o relaţie nu există încredere reciprocă - halal de aşa relaţie. Mult mai important e daca il iubesti tubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l pe el sa-ti demonstreze acest lucru, nu te lua dupa alte asa zise prietene care te invata sa te infatisezi cu altul in fata iubitului ca numai tu ai de pierdut

| Leutzbv a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimk. Daca el te iubeste, asta se vede cu ochiul liber, prin gesturile, vorbele lui si mai ales cat este de tandru cu tine, de afectuos, de cat de bine se simte in preajma ta, de cat de mult comunica cu tine, cat de multe iti povesteste din viata lui, din ce probleme are, din supararile lui, din bucuriile lui. Sotia mea imi dovedeste ca ma iubeste practic, nu cu vorbe, iar eu la randul meu incerc sa fac la fel...happy Succes!