| Edda23 a întrebat:

Buna all.Citeam pe un forum si am gasit aceasta scurta poveste.Hmm voi ce credeti e posibil sa mai existe asa o traditie?

Pt ca tot se numeste "noapte nuntii", vreau neaparat sa va povestesc o experienta (dramatica) a unui extrem de bun prieten.
El, 26 de ani, s-a gandit sa mearga in state cu un program educational. nu se astepta, dar dupa 3 luni s-a acomodat foarte bine vietii de acolo si s-a decis sa incerce sa obtine cetatenia. Dupa lungi discutii avute pe la ambasada, ajunge la concluzia ca singura modalitate este sa se casatoreasca cu o americanca.
si... a gasit-o. Ea, 23 de ani, colega de munca. au inceput sa iasa impreuna, sa stea mai mult la job impreuna. El cu intentii ascunse (nu avea de unde sa plateasca 3000 dolari pentru o casatorie de interes cat i s-a cerut), ea deja indragostita foc
Au stat unul pe langa altul vreo 2 luni, timp in care la al meu prieten i se cam aprid calcaiele. Si incepe sa o iubeasca pe fata mai mult decat si-ar fi imaginat ca o poate face.
In decursul relatiei, de cate ori se apropiau de partea ceva mai intima, ea dadea sfioasa inapoi. Era virgina. El a inceput sa o iubeasca si mai mult. chiar zicea ca este o onoare pentru el acest lucru.
Intr-o seara, ea ii marturiseste ca este din religia mormonilor (sper ca m-am exprimat bine, nu sunt foarte documentata despre acest lucru) si ca trebuie sa fie virgina in noapte nuntii. Pt el nici o problema, atrasa de ea era.
Vorbesc despre casatorie, in 3 saptamani o planifica cu ajutorul familiei ei. Se cam grabeau, deoarece viza lui expira.
Vine ziua nuntii. nu am inteles eu toate detaliile legate de slujba lor...ideea e ca a trebuit sa treaca la mormoni, ca a fost supus multor teste diferite.
Intr-un final marea asteptata noapte a nuntii. La un moment dat, tatal miresei se ridica si ii sopteste lui la ureche ca e momentul ca mireasa sa il rasplateasca pentru iubirea lui (cica exact aceastea au fost cuvintele). Il indruma sa o ia in brate si sa mearga in camera alaturata
Zis si facut. Intra amandoi intr-o camera alaturata (imensa), in mijloc un pat mare matrimonial, asternuturi albe imaculat, si de jur imprejur scaune. Multeeee scaune. Din spusele lui, cam 200 - la nunta a participat toata "comunitatea" respectiva. sI toti, dar absoluti toti participantii la nunta erau asezati pe scaune si asteptau sa inceapa "spectacolul".
Mireasa se dezbraca, se aseaza pe pat si ii face semn mirelui sa vina la ea. cativa barbati din incapare incep sa il dezbrace :jos sacoul, jos camasa. Mi-a povestit ca in momentul cand i-a pus mana pe cureaua de la pantaloni a zis:"Imi bag p*** in toata America cu beneficiile ei"
S-a intors brusc, a mers acasa, si-a impachetat repede niste lucruri si a luat primul zbor spre Romania. El inca este casatorit, dar nu are nici o intentie sa se mai intoarca vreodata acolo. Sotia lui il tot suna si plange ca a facut-o de rusine si nu s-a "consumat casnicia". Acum toata comunitatea o barfeste ca el a plecat din cauza ca nu a fost mireasa virgina si au vrut sa o omoare cu pietre
Si totusi vorbim de America anului 2006. Povestea este reala, traita de un Clujean acum in varsta de 28 de ani.

Aici e link-ul, de unde am sustras acest fragment:http://www.miresici.ro/f53/711-noaptea-nuntii/
Si inca o intr, daca totusi o iubea de ce nu se intoarce la ea pentru a fugi impreuna sau stiu eu…
O zi buna.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce nu-si reneaga EA religia, sa urce in avion si sa-si regaseasca sotul!
2006!
De necrezut!

| Papusik a răspuns:

Ciudata poveste.

| Edda23 explică:

P.S:Eu nu vreau sa o dau in basme dar sa fim seriosi in ziua de astazi putini aleg sa se "pastreze"pana la nunta, adica daca e iubire si o perioada destul de lunga de relatie, si cum acum o nunta e destul de scumpa e cam ireala faza cu asteptatul plus ca daca ar fi dupa religie Dumnezeu a lasat sexul pentru perpetruarea speciei...nu pentru placere fizica.asa ca orice relatie sexuala avuta cu sotii, in afara scopului mai sus precizat, este pacat asa ca suntem cu totii niste pacatosi din acest punct de vedere.Asa ca castitatea si nunta au cam devenit mituri.