| Denisaasterix a întrebat:

Buna all! Dau Fundaa celui mai bun raspuns!
Deci am o rel cu un baiat care tine foarte mult la mine sunt sigura de asta.Dar stiti povestea cu iubim pe cei ce ne urasc si uram pe cei ce ne iubesc. Din pacate asa e este atent iubitor, dar straight face tin la el cam ca la un prieten adica nu este scanteia aceea. Si din pacate nu inteleg de ce imi plac baieti aia mai rai "care te fac sa suferi". Exista un baiat pe care il plac dar se da la mai multe fete si nu vreau un astfel de iubit..Totusi nu vreau sa fac persoana cu care sunt intr-o relatie sa syufere si consider ca daca ma despart de el acum va suferii si mai rau nu stiu ce sa fac... Sfaturii.

Răspuns Câştigător
| girl00 a răspuns:

Bunahappy pai la ce mai stai cu el daca zici ca nu-i acea scanteie? crezi ca stand asa cu el fara sa simti acel ''ceva'' ii faci bine? cu siguranta nu! nu are rost sa-l minti la infinit..mai bine lasa-l daca nu-l iubesti cum o face elhappy cat despre ce ai zis tu ca iti plac ''baietii mai rai'' hmm. uneori astia ni se par mai atragatorilaughing dar daca zici ca ii fug ochii dupa altele acelui care iti place n-are rost sa te complici cu el oh go on te a face sa suferi si mai bine stai in banca talove struck o sa gasesti tu un baiat bun care sa te faca sa simti scanteia aia ..succes ^-^

7 răspunsuri:
| Razvy112 a răspuns:

Ramai cu cel cu care esti acum, zi merci ca nu este unul care sa te injure si sa dea in tine, ca iti este fidel, si ca te iubeste. Nu te indragostii de ciumpalacul ala care se uita dupa toate pentru ca pare genul de baiat care sta cu tine, profita si dupa te baga 2 saptamani la program de suferintawinking

| Denisaasterix explică (pentru Razvy112):

Multumesc pentru raspuns:*

| Ycu a răspuns:

Iti place sa suferi intr-o relatie? Sa stii ca cel cu care esti se plimba cu o fata la fiecare schimbare de fus orar? Daca da spune-i baiatului care te iubeste sincer probabil doar pe tine, si ai terminat o sa sufere 1-2 zile/saptamani, si tu ramai cu pacala care te foloseste doar pentru masa de pranz.

| SebastianCMT a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ce vrei ce vrei de la o relatie sex bani sau dragoste adevarata? Daca vrei dragoste adevarata si iubire stai cu el pentru ca sincer putini sunt cei care te iubesc cu adevarat si multi care vor numai o noapte cu tine!

| J3lueRaid3N a răspuns:

Ii dai verde in fata la baiatul cu care esti te duci la celalalt si ii zici asa ''Ba eu vreau sa fiu cu tine'' iar el daca vede ca il iubesti o sa isi dea seama ca nu mai e bine sa se bage in seama cu alte fete ci numai cu tine...Stii vorba ''Atentia Conteza''. Sper ca te-am ajutat.:X

| Mary3368 a răspuns:

Buna! happy Si eu am trecut prin ce spui tu. Toata chestia asta precum tie iti place de un alt baiat e doar o incercare.winking Cel mai bine e sa nu cedezi si nu iti bate joc de nimeni pentru ca roata se intoarce. Si mie imi plac baietii rai si am lasat un baiat cu care am avut o relatie de 10 luni pentru altul care doar ma atragea fizic. Ai grija. Daca treci de chestia asta ai sa vezi ca relatia ta o sa fie mult mai stransa :X :*