Buna.in chesti de genul asta nu prea sunt metode in care sa-l uiti pe respectivul!
Eu nu cred ca ar trebui sa faci nimica, daca inca iti mai place de ce ce nu eu spui si lui?
Poate simte si el la fel si este mai orgolios!
Deci spune-i-o inainte sa fie prea tarziu!
Buna! Sa sti ca nu esti singura care a trecut prin asta, e un lucru ce majoritatea adolescentzilor il patzim, si eu am trecut prin ceva asemanator.Greseala ta a fost ca i-ai zis ce ai simtit, i-ai zis ca il placi...si pentru el nu ai mai fost asa interesanta, am un verisor mai mare si mi-a povestit anumite faze din viata lui, si de aici am intzeles asta.Probabil esti destul de sensibila si te atasezi repede de anumite persoane, iar faptul ca el nu te-a mai bagat in seama, este un semn ca nu te place, sau ca a mers mai departe.De asemenea nu ai facut bine ca l-ai mintzit, inteleg de ce ai facut asta, dar adevarul e cel mai bun. Bun!; sfatul meu:mergi mai departe, nu privi in urma, faptul ca nu te-a mai bagat in seama e un semn ca el e un badaran, putea sa o fac din bun simtz, dar nu te-a meritat; viata merge inainte, timpul rezolva tot; mai greu dar o face si inca ceva, concentreaza-te pe persoanele din jurul tau, poate e cineva care merita cu adevarat atentzi ta; sper sa iti fie de ajut-o ce ti=am zis:*