| мełıššα a întrebat:

Buna all.
Deci ` Alaltaieri m`am impacat cu iubitul meu cred ne-am vorbit frumos cu te iubesc. iubirea mea etc. si ieri am intrat eu pe el si am vorbit ca doi amici :-s voi ce credeti? suntem impreuna sau? sa fiu indiferenta sau sa intru cu el in vorba desp asta? Dau fundoihee heebig grin

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intra in vorba cu el despre ce vreti de la viata si gata

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbeste face-2-face cu el si intreaba-l ce isi doreste el de la relatie.
Daca incepi cu indiferenta, sigur o sa ajungeti iar la despartire, caci nu merge unul cu ''hais'' si altul cu ''cea''.

| alexaaa a răspuns:

Faptul ca v-ati impacat si v-ati vb frumos si v-ati alintat, nu inseamna ca daca a2a zi vb ca niste amici va despartiti sau nu sunteti impreuna.incercati sa fiti prieteni si bineinteles un cupluhappy, doar aveti o relatie.iesiti impreuna, rezolvativa micile conflicturi, si restabiliti legatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ alexaaa esti cumva Elena Basescu? Se zice "conflicte" nu "conflicturi". Cu placere! happy

| Charmed a răspuns:

Nu inteleg de ce cautzi raspunsul aici? De ce nu vorbesti cu el, comunicarea e cheia baza intr-o relatzie. Numai tu stii exact detalii`le ce a fost intre voi in viitor, de ce va`ti certat iar acum daca va`ti vorbit frumos e posibil ca el sa vrea sa va impacatzi dar asta numai el poate sa-ti spuna. Multa bafta