| Bella_4662 a întrebat:

Buna all!happyDeci am fost cu un baiat timp de 6 luni, el fiind primul meu prieten.Am 15 ani iar el 17.Cand ne-am despartit am continuat sa vorbim in fiecare zi non-stop, si inca ne iubeam.Intr-o seara m-a intrebat daca vreau sa ne impacam, si i-am zis nu.nu stiam ce facstraight face. Atunci el de suparare a intrebat-o pe cea mai buna prietena a mea(carla) daca vrea sa fie cu el si ea i-a zis da chiar daca stia ca inca il iubeam. El a doua zi s-a despartit de ea si-a cerut scuze dar a zis ca nu poate fi cu o fata la care nu tine. Mie nu imi vine sa cred ca ea, cea mai buna prietena mi-a facut astastraight facePe el sa zicem ca il iert, era suparat si nu a stiut ce face.Aseara am fost la ziua de nastere a unei colege, si a fost si fostul prieten a lui carla(prietena mea cea mai buna.de fapt fostastraight face)si i-a zis colegei mele ca ma place.am dansat impreuna toata seara, dar doar atat.si am dansat pentru ca eu la un party nu stau pe scaun si ma uit la altiilaughing. la plecare m-a pupat pe obraz si mi-a zis sa ma gandesc daca ar putea fi ceva intre noilaughingm-am gandit mult...ar fi frumos din partea mea sa ii fac si eu asta carlei tinand cont ca si ea inca tine la el? vreau parerea voastrabig grindar va zic, orice ati zice nu voi fi cu el pentru ca il iubesc inca enorm pe fostulhappy. multumesc ca ati avut rabdare sa cititibig grin:*

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cel mult,poti sa-i spui Carlei ce AI FI PUTUT face! Bineinteles ca nu o sa faci asa ceva, bineinteles ca nu te vei incurca cu fostul ei, doar de dragul de a incurca situatia si mai mult.
Ceea ce simti pentru dragul tau e infipt bine in inima ta si acolo o sa ramana mult timp.Nu te mai chinui asa,cauta-l,scutura-l bine de umeri si spune-i "mai,desteptule,te hotarasti o data sa ne impacam? Ca ne chinuim amandoi de pomana!".
Nu mai astepta si nu te mai chinui,oftand singura prin casa,cauta-l,iarta-l,ia-l in brate si sa fiti fericiti!
Si,pe Carla,poti s-o tai din lista ta de prieteni,nu mai incalzi serpi la san si tu!
Hai, sa fii fericita, POTI!

| mgtow a răspuns:

Nu are rost sa te copiezi de alte persoane pentru ca ei ii va sosi ceasul infernului cand ie lumea mai draga.

| RXN a răspuns:

Nu prea vad de ce vrei sa-i faci asta tipei respective...
Cand te-a intrebat pe tine, ai refuzat, deci ti-ai pierdut sansa.Omul are o singura viata, nu trebuie sa si-o piarda cu tine daca nu stii ce vrei.
Ea nu are absolut nicio vina in toata treaba asta.Fostul tau prieten era un om liber cand a intrebat-o daca vrea sa fie cu el,ea de asemenea nu avea nicio obligatie. Faptul ca tu l-ai refuzat a dat de inteles ca nu-l mai vrei pe respectivul in viata ta, deci i-ai dat oportunitatea de a fi cu el si nu vad de ce te deranjeaza.

De iubit pe fostul, nu-l iubesti.Cand iubesti un om si te desparti de el suferi ca naiba,nu-ti arde de 'combinat' cu altii ca sa-ti superi 'fostele prietene'.In plus,daca-l iubeai faceai pe dracu-n patru sa te impaci cu el sau,macar atunci cand te-a intrebat daca vrei sa te impaci cu el, ai fi acceptat, nu ti-ai fi scos la iveala orgoliul.Ai fi stiut ce sa faci.
Sfatul meu e sa te potolesti si sa-ti pui ordine in ganduri.

| shtephie a răspuns:

Nu o ierta pe Carla si mai incearca o data cu fostul happy

| ciufulixx a răspuns:

O data ce ea a facut asta inseamna ca nu e oprietena adv...nici tu nu ar trebui sa faci asta.o sa vezi ca totul o sa fie bine eu zic sa te impaci cu fostul tau prieten:X. daca zici ca inca il mai iubesti:* si cat despre carla las-o in pace nu cred ca ai nevoie de prieteni de fatada.inainte sa-ti alegi o prietena cea mai bunasadbf) gand bine mult succces:X sper sa va impacatitongue

| Allee_4312 a răspuns:

Am mai auzit aceasta sutuatie. Nu e deloc bine sa faci asta. "Ce nu`ti place altuia nu`i face." A fost foarte prostesc ce a facut acea.de fapt nu era prietena daca a facut asta. Ma gandesc ca intr-un fel te-a injunghiat pe la spate. Ea o sa-ti ceara iertare, dar eu in locul tau nu as ierta`o. Asa.deci nu prea cred ca e o idee perfecta sa faci asta. Bafta!

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Buna @Bella.
Da am citit povestea ta si mi` s-a parut interesanta thinking
Acum...de ce te`ai despartit de el,daca chiar il iubesti?
Fii atenta,eu am stat cu un baiat o luna,dupa aia ma`m despartit de el[stiind ca eu il iubesc si el ma iubeste enorm]eih bine am facut greseala asta dintr`o prostie,dupa aia am stat si ma`m gandit ce aveam de pierdut daca stateam cu el in continuare,cele mai bune prietene au vb cu el, iar el a recunoscut ca ma iubeste enorm si toate chestiile astea, el tot intrebandu`ma daca vreau sa ne impacam ia`m zis "Dalove struck"...el mi-a zis ca chiar daca sunt probleme trecem impreuna peste toate.Asa ar trebui sa faci si tu,sa te impaci cu el.
Mai gandeste`te!
Si cu prietena cea mai buna daca a fost in stare sa faca asa ceva crede`ma ca nu este ea prietena ta adevarata.
Uite tu acum ai vrea sa stai cu el[fostul prieten al "prietenei tale cele mai bune"]nu faci decat sa inrautatesti situatia,stiu asta pentru ca prietena mea ce`a mai buna a facut la fel,vroia doar sa se razbune,dar dupa un timp sa simtit vinovata,baiatul o placea iar ea doar il folosea,cam asa este si cu tine...

Eu spun ca sa te impaci cu fostul,sa o dai inapoi pe "cea mai buna prietena",si fiti doar amice[atat]si cu baiatul ala care te iubeste,lasa`l in pace, spune-i ca nu il iubesti si ca nu vrei sa ii ranesti sentimentele.love struck

Papa, te-am pupat kiss iar daca vrei sa mai vb da-mi un msj privat cu id tau.wave

| iJustWannaDance a răspuns:

Se spune ca razbunarea e arma prostului...

e adevarat in unele cazuri, dar prietena ta (fosta) merita si ea lucrul asta. dor convinge-te ca ea inca il mai place, sa se simta exact asa cum te-ai simtit si tu.

caci daca nu tine inca la el, ai sansa SA II RANESTI SENTIMENTELE fostului sau prieten DEGEABA.

gandeste-te ca si el va suferi, la fel cum ai facut tu.

ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

sa fiu in locul tau, mi-ar fi tare greu sa fac acest lucru!

| Oanna96 a răspuns:

Sti vorba aia tie ce nu-ti place altuia nu-i facehappy

daca ea ti-a facut tie asa,tu nu trebuie sa-i faci la fel
arata-i ca nu esti ca ea, ca ai sentimente si ca ti la prieteni/enehappy
gestul ei a fost foarte urat
explica-i si baiatului ca nu esti atras de el, si va intelege dar spune-i intr-un mod foarte delicat.
si explica-i si clarei ca si tu ii puteai face ei ce ti-a facut tie, dar n-ai facut pentru ca sunteti sau ati fost prietene.
asa o sa isi dea seama de greseala pe care a facut-o si isi va cere scuze cel mai probabil. daca este o nesimtita si nu o sa-si ceara scuza inseamna ca ea chiar nu stie ce-i aia prietenie adevaratasad

| Raul_7987 a răspuns:

Eu ma gandesc ca poate Carla vrea sa te verifice daca ei aceeasi decizie ca ea. Eu zic fata de acest baiat sa te lasi un pic greu si apoi sa te pui daca lui ii place de tine (oricum fata de fostul nu cred ca mai iese ceva).

| Camy_6878 a răspuns:

Gandeste-te bine inainte de a face asta pentru ca 1 la mana nu e frummos si 2 la mana le dovedesti la toti ca te cobori la nivelul ei... Mai bine lasa asa ca nu are rost sa te certi cu el pentru a te razbuna. La un moment dat si prietena ta isi va da seama ce greseala a putut face si va veti impaca. Un ultim sfat: nu mai ascultati ce spune lumea asta rea ca nu va vrea binewinking o stiu pe propria mea piele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai logica in cap, daca il iubeai atunci de ce i-ai zis ca nu vrei a te impaci cand el te-a intrebat? si apoi te si superi ca el a vb cu prietena ta, fraiera mai esti serios