| Ciupaciupss a întrebat:

Buna all...

Deci am nevoie urgent de sfatul vostru crying( sunt disperata...

Pay am fost cu un tip 7 luni in tot acest timp am avut cateva conflicte dar nu ff mari. in ultimul timp ma simteam foarte dezorientata si i-am sps ca vreau sa facem o scurta pauza nu eram in largul meu...
El nu era de acord imi spunea ca ma :X si ca nu vrea sa se ajunga la despartire, pnm a doua zi mi-a spus ca imi acorda 2 zile sa imi revin apoi in alea 2 zile nu mai ma cautat chiar deloc si nici in urmatorul intervaal de 3 4 zile

Apoi peste ctv zile sa aud de la toti pr lui si ai mei ca sa laudat ca ma f***t[scuzati expresiasad] fel si fel de prostii din astea ma facea in toate felurile.

Am uitat sa mentionez eu m-am mutat aici de la bucuresti.acum lokuiesc in zona rurala si cred ca styti cum au fiecare conkeptiile aici...

Asa...ma dispera in sms-uri cu amenintari injuraturi le spunea la toti pr mei porkaria akeea, intr-un timp i-am sps unei pr de-a mea sa ii spuna ca nu mai am nr ala, ca i l-am dat lui tata o perioada de maxim o saptamana nu a mai dat sms dar aseara m-am trezit cu un mesaj gen: nu mai dai nici un semn de viata de cand te-am dezvirginat vrei sa afle mata cu tactu ca nu mai esti virgina?
Am incremenit cand amvzt sms-ul daca chiar ii dadeam careta lui tata straight face?
Acum nu stiu ke sa fac deokamdata nu i-am sps mamei mele imi e teama sa-i zic pentru ca imi va face morala si ma va certa, nu ma va mai lasa a imi fac ubit dar si mai teama imi este sa nu ii spuna el alor mei :-s crying daca ii spune asemenea lucru si eu cred am dat de dracucrying

nu stiu ca sa fac sunt disperata toti kei din jurul meu si-au schimbat parerea brusk despre mine. o eleva ce a iesit cu media 9 si ceva si a luat pemiu sa ajunga in halul asta pana mea nici macar nu e adevarat crying(( sunt disperata crying am uitat sa va spun ca a lui nu au fost niciodata de acord cu relatia noastra spunea ca-l manank de bani cu toate ca de ziua ma nu mi-a luat nici macar o bomboana si nikiodata nu am vazut nimic de la eloh go on

Ce sa fac? ajutati-ma va rog imi e teama sa nu se afle mai departe pana afla si ai mei, deja acum toti striga dupa mine si ma rad pe la spate sigh eu ziceam sa-l mai las sa vad daca tot continua asa ceva timp pentru ca acum e la likeu la bucuresti si vine doar vineri seara acasa si pleaca duminika seara... si sper sa ma uite dar;-< nu prea credcrying

Hellp me cat mai multe raspunsuri va roggcrying(crying ajutati-ma

Fundita kel mai ajutator rasp :-

Răspuns Câştigător
| lumy8876 a răspuns:

Ce? cum sa nu mai aiba nici un viitor? de ce? pentru ca un idiot s-a gandit sa o faca sa sufere doar ca i-a dat papucii? no way. daca nu s-a intamplat nimic intre tine si el,adica nu ati facut sex nu are de ce sa te intereseze ca aud ai tai,simplu printr-un consult ginecologic pot vedea ca esti inca virgina,locuiesti la sat? normal ca sunt astfel de barfe, peste tot este asa, esti noua si este normal.cat despre iubitul tau.ex-, un caz des intalnit si nu o sa fie ultimul care o sa il intalnesti asa.in timp,scurt timp chiar nu o sa se mai vb despre asta.dar cel mai bine ar fi sa incepi o alta relatie cu un alt baiat,daca nu, simplu ignora-l, si ignora-i pe cei care rad de tine! bafta

2 răspunsuri:
| teroristu_7134 a răspuns:

Eu spun sa te apuci sa faci sex pe bani ca nu mai ai niciun viitor

| tabittha a răspuns:

Eu zic sa stai cat mai departe de tot ce tine de tipul respectiv. Dar fara sa-i mai dai nici un fel de replica, fara un cuvant, nimic. Chiar daca vine la tine si te provoaca, evita-l, nu-l baga in seama sau lasa-l sa vb singur. Apoi daca cumva aud si parintii tai poti foarte bine sa-i propui mamei tale sa te duca la doctor sa-i demonstrezi ca nu-i adevarat. Insa trebuie sa te tii tare si pentru un timp rezista tuturor rautatilor. Incearca sa nu-ti faci un alt iubit cat de curand, caci vei intari ceea ce cred ceilalti, asa ca daca stai linistita in banca ta va fi mai bine si cu timpul te vor lasa in pace.