| @@ a întrebat:

Buna all
deci asa
unii dintre voi stiti ca am un prieten care e la Bucuresti desi nu ne-am vazut deloc.ma rog
ideea e ca
tot primesc "oferte" de date(intalniri) de la diversi baietii si ma gandesc oare e ok
daca ies cu cineva?
stiu ca nu e corect and stuff
dar ma gandeam asa ca niste pareri de ale voastre m-ar ajutabig grin
>big grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, tie ti-ar placea ca baiatul din Bucuresti sa umble cu altele? Nu prea cred.Doar ca acum daca stai bine sa te gandesti el nu stie ce faci, tu nu sti ce face el, poate ca si el te insala, dar tu macar sa fi impacata cu gandul ca nu esti cu altcineva.Ma gandesc ca din moment ce nu v-ati vazut, sentimente prea profunde nu prea exista, eu una cred ca e bine sa fi fidela, insa viata e scurta, trebuie traita, de unde sti, poate vei intalni un baiat care sa iti placa si cu care sa te vezi? Nu ar fi mai frumos sa ai o relatie cu cineva care sa fie aproape de tine, decat unul care nicio nu sti cum arata, in plus aparentele insala, faci cum doresti, dar eu zic sa nu ratezi ocazia de a cunoaste cat mai multi baieti, sa iesi, sa te distrezi apoi sa alegi ce si cum.

11 răspunsuri:
| pendula a răspuns:

Despartitiva, mergeti pe drumuri diferite. Eu am muscato cu o fata din bucuresti la fel doar ca am fost la ea si toate cele. ma rog. Final nefericit. Vei vedea.

| noname_1116 a răspuns:

E... nu tuturor ne plac relatiile la distanta.

| SlobodLaGura a răspuns:

Dau o cafea in capitala, condisera ca asta e o alta oferta de "date"!

| Alisa a răspuns:

Pai ai prieten si nu v-ati vazut? off.foarte naspa.eu am fost in situatai ta. eu sunt in alta tara si el era in romania.am comunicat pe mess mai multe luni, etc si cand am fost in vara in romania ne-am vazut. pur si simplu nu l-am placut, nu ma refer la fizic, ci la felul lui de a fi, la caracter. si normal ca m-am simtit dezamagita si mi-am dat seama ca o relatie la distanta nu e buna. pentru ca una e atunci cand sunteti fata in fata mereu, si alta e atunci cand va vedeti. fa in asa fel incat sa va vedeti in realitate cat mai repede si apoi vei putea lua decizii asupra viitorului tau si daca vei accepta celelalte propuneri care ti s-au oferit. eu am fost in situatia ta si stiu cum e. multa bafta :*

| dana1986 a răspuns:

Daca tot esti asa de nehotarata iesi cu toti si la sfarsit alege unu care ti se pare mai ok si fizic si psihic.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Fii rea, ce numai ei pot sa ne insele, intalneste`te si cu altii!

Shin
| Shin a răspuns:

Fa ce ti-a spus userul love01 si apoi intoarcete aici ca sa plangi ca-si bat baietii joc de voi si ca va inseala... Pai o cam meritati tongue
Numai bine, Shinwinking

| JesterRO a răspuns:

Pareri? Adica vrei sa faci o medie cu ce ti se zice aici si sa actionezi in realitate. Pai unii o sa-ti spuna sa o faci altii sa nu. De unde vei stii ce-i mai bine?
Mai bine urmeaza-ti inima si daca vrei sa iesi sa experimentezi, fa-o. Pana la urma nici nu-l cunosti pe "prietenul" tau si daca te vezi cu altii pana vine el nu il inseli sau ceva de genul.
Eu zic sa iesi sa vezi cum sunt mai multi, si apoi sa pui in balanta ce merita si ce nu (de la toti) ca sa vezi care este cel potrivit.
Pana la urma fa ce vrei, nu ce-ti spunem noi aici. Astea sunt doar pareri. Ca nu stim noi ce simti tu pentru el, cat simti tu pentru el si de ce simti tu pentru el, ca sa-ti spunem ce sa faci. Tu stii daca se merita sau nu.
Bafta!

Apropos... oricine poate fi misterios si "fermecator" dupa un ecran (mai nou); daca ai vorbi cu mine sau cu oricine de pe site-ul asta si ti s-ar parea interesant a-i zice stop la alte prioritati (prioritati REALE)?
Cati ani ai? laughing

| madalina_8123 a răspuns:

Nu cred ca ar fi ceva rau sa te intalnesti cu alti baieti. Nu esti casatorita ca sa-ti poata cineva reprosa ca-ti inseli sotul. In pls, daca iesi cu altii, iti poti da seama cat de mult tii (sau nu) la prietenul tau si la relatia voastra.

| @@ explică:

Jester am 17

| JesterRO a răspuns:

Atunci nu-i capat de lumehappy
Dar tot faci ce vrei.