Vrajeli, daca te iubea/placea, nu mai avea treaba cu fosta lui prietena, uita-l pana nu o sa-ti faci rau singura , app La multi ani!
MaTrIx_8378 Multumesc! La multi ani si tie!:*...
Mersi :*, multumesc si pentru funda , sa fii sanatoasa :*
Eu cred ca chiar daca te place baiatu respectiv, nu poate sa fie numai cu o fata, ii place sa zboare c am asa din floare in floare
Parerea mea este ca mai bine stai in banca ta si il eviti, din moment ce a fost in stare sa fie si cu ea in timp ce era cu tine eu zic ca nu merita osteneala ta o sa gasesti tu un baiat mai bun decat el si care sa te merite, succes
Nu are rost sa-ti mai bati capul cu el! Vrea doar sa te aiba asa,pierdere de timp! Oricum stii vorba aia:'Daca fugi dupa doi iepuri, nu prinzi nici unul!'Evita`l cat mai mult si o sa gasesti alt baiat care sa te merite ! Eu sunt baiat, si am parte numai de dezamagiri din partea fetelor.Acum sunt intr-o situatie foarte prosta! Mult succes
Parerea mea, ca sunt baiat, nu-l crede, spune asa, doar ca sa te "recucereasca" . Prin simplul fapt ca esti o mica simpatie pentru el, dar. cum da de alta, mai mult ca sigur te va lasa.