| ViViAnALaNa a întrebat:

Buna all! Este un baiat care el ma place foarte mult si si eu l-am placut si suntem impreunade cv timp, dar acum e prea sacaitor si prea lipicios si nu imi prea place asa mult de el. Ce sa fac sa scap de el? Nu vreau sa il ranesc sau asa ceva. straight face

Răspuns Câştigător
| Deeiiutsa a răspuns:

Hmmm...pai cel mai bine ar fi ca vina sa cada pe el.
Pentru asta ai nevoie de o fata frumoasa de care crezi ca s-ar indragosti el si sa o rogi sa te ajute, si o pui sa se dea pe langa el alea-alea si in acel moment sa treci tu pe acolo si sa ii vezi din intamplare si atunci te desparti de el:d
Acum te rog sa ma ajuti si tu in legatura cu fostul meu prieten cauta intrebarea pe net si raspunde te rog mult...crying

3 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Daca inca il placi putin spune-i sa te mai lase dar daca nu...baga scuza ca e vina ta ca nu-l meriti etc.SUCCES!

| copiladolescent a răspuns:

Nu stiu daca in situatia data ai putea sa nu il ranesti... il mai placi? asta e foarte important. faptul ca te deranjeaza ca este mult prea sufocant se poate rezolva cu o discutie sincera. poti sa ii spui ca iti este dor de gustul libertatii, de serile in care ieseai cu fetele, de prostit cu amicii. poti sa ii spui (daca asta e situatia) ca tii mult la el dar ai dorii sa iti petreci timpul fara nici o grija si cu prietenii tai, ca nu vrei ca relatia voastra sa fie o obligatie sau ca nu iti place sa fii constransa. faceti-va proprile reguli! dar daca tu esti hotarata ca nu va mai potriviti si esti sigura ca nu iti va dor de el (saruturi, rasete, vorbe, momente jenante, primbari etc) atunci nu ai decat sa il inviti undeva si sa ii spui sincer, deschis ca simti ca nu va mai potriviti. spune-i ca il vezi ca un prieten si ti-ai dori sa ramaneti asa. stiu ca este destul de greu sa spui acestea dar este cel mai usor mod pentru el SINCER DESCHIS cu cat planuiesti mai mult cu atat el intelege ca nu ai curajul sa ii spui ce simti. sper sa fiti fericiti, impreuna sau nu. aveti grija de voi! sper ca te-am ajutat.

| stef87 a răspuns:

Dar ce ti-a placut la el cand ai hotarat sa fii impreuna cu el? Esti macar constienta ca stilul lipicios trebuia sa-l vezi inainte de a spune ca esti in relatie cu el?
Acuma practic ce mai vrei de la el? Nu mai vrei nimic? Atunci da-i drumu, nimeni nu e sclavu nimanui, nu-i mai da sperante desarte! Daca ti-e teama atat de mult de suferinta lui, poti avea o discutie cu el in care sa puneti cap la cap motivele pentru care ati inceput relatia, ce nu va place, ce ar trebui facut.
Apropos! Ca va fi cu el, ca va fi cu altu - esentialu va fi ca parteneru sa stie ce gandesti, ce iti place si nu-ti place, sa fie o relatie cat mai deschisa, multa comunicare