Pai el e increzut si se bazeaza pe ce ii ofera parintii. De unul singur n-o sa reuseasca mai nimic, decat sa piarda tot ce i s-a oferit. Pare si genul care o sa stea cu tine 2-3 saptamani si dupa aia o sa te lase pentru ca s-a plictisit. Nu stie cum sa te impresioneze si tot zice de avere, dar nu-si da seama ca tu nu cauti asta, tu vrei sa iubesti si sa simti ca esti iubita. Alege un baiat care chiar tine la tine si la sufletul tau, nu doar la aparente.
Bă frate, tu vii aici cu din astea să mi te lauzi cu averea ta?
Ioane, adu-mi un furazolidon! Ce c@c@t?
A, și da, mai mergi pe la școală, sincer, dicția ta e mai proastă decât al unui copil de grădiniță care știe să lege două vorbe
Și da, cum spune și @mihaitudor973, visurile sunt bune, dar la tine e exagerat cu mult
Pff e penibila faza el vrea dosr sa se dea mare in fata ta te place si nahh asa sunt baietii la o anumita varsta vor sa cucereasca fetele pff si tu nu stiu ce sa zic mai lasat rece eu zic sa stai p curu tau si cand o sa mai cresti la minte poti sa-ti faci un pr bafta
Eu zic ca ai probleme cu capu ai atatia bani si nu stii cum sa reactionezi intr-o situatie de genu.
Pai eu zic ca mama ta are dreptate ca acel baiat nu are o educatie si ca asta cu banii e 9o tampenie adica ce? faceti intrecere cnb are mai multi bani sau cine are cele mai misto masini? asta este o prostie iar acest baiat nu iti merita atentia mai ales daca te face uneori proasta si mama ta nu il poate suferii, dar oricum cel mai bine ar fi sa il uiti sau daca chiar te place sa ii spui ca daca nu se schimba in sensul in care termina o data cu prostiile astea cu banii si laudatul nu veti putea forma niciodata un cuplu si atunci vei vedea daca chiar te place sau nu cum au zis colegii tai si oricum totusi ai fii in stare sa iti dezamagesti mama pentru un copil prost crescut? eu cred ca nu deci mai bine uital.
LuLusHooOr întreabă: