Sa stai acasa. El are 21 de ani? Scuza-ma, dar cred ca iti inchipui si tu ce vrea de la tine nu? Nu ca as avea ceva impotriva, Doamne fereste, du-te daca vrei. Dar s-ar putea sa te trezesti cu el in pat, sau poate chiar cu burta la gura.Si mai bine ar fi sa-ti asculti parintii, ei nu-ti vor decat binele.Asculta si tu o persoana de aceeasi varsta cu tine, si crede-ma ca nu vreau raul nimanui, doar iti arat ce riscuri exista daca te duci cu el.
Explica-i baiatului ca parinti nu te lasa, sau explica-i parintilor ca baiatul e de treaba si ca nu o sa faca nimic rau, dar e prea mare pentru tine...Totus 7 ani si esti mica, el are 21, inteleg de ce nu te lasa parinti nici eu nu mi-as lasa fiica daca as avea! Dar nu uita in dragoste si razboi totul e permis!
Bafta si Craciun Fericit!
Eu la 14 ani inca ma mai jucam cu papusile, saream coarda si altele.nu stiu ce e graba asta in ziua de azi la fete?! eu zic...parerea mea sa stai acasa, iar pe parintii tai nu ii condamn, ci le dau dreptate, baiatul acesta nu vrea ceva de la tine decat! acum tu hotarasti, dar ai foarte mare grija.Sarbatori fericite
Diddu... daca in 5 luni nu mi-a cerut asta nici de acum nu o va face pentru ca e o persoana diferita si plus de asta i-am spus de la inceput cum sta treaba
Parerea mea e sa-ti asculti parintii... dar daca tii cu adevarat la el,,, de ce nu? explica-le parintilor! Bafta