| Edda23 a întrebat:

Buna all.Nu am mai apelat la ajutorul vostru de mult timp.Probleme e ca astazi m-am reintalnit prin liceu cu tipul cu care pe la inceputl anului era sa fie un inceput de relate dar nu a mai fost si ca caruia i-am fost zis eu pe atunci ca il plac, cam direct si pe mess.Am crezut ca l-am uitat desi ma mai gandeam asa la el, dar acum nu imi pot lua gandul de la el, parca il vad tot timpul si imi amintesc de astazi cand l-am privit fara nici o reactie. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el, nu mai pot simt ca trebuie sa vb cu el, insa imi e imposibil pentru ca nu am mai vb de 8 luni nici pe mess nici in realitate.Incerc sa ma gandesc la alt baiat dar nu pot, ce sfaturi aveti? Ms anticipat. M-am gandit ca de acum sa nu il mai privesc insa nu pot si tot imi scap privirea asupra lui. o seara frum.

2 răspunsuri:
| asdf123456123456 a răspuns:

Omoarate sau reprofileazate happy
good luck

| dAN_9549 a răspuns:

Apucate de crosetat sigur il vei uita! laughing
Am glm big grin

Poi ai vrea sa incerci ceva cu el? Daca da... vb cu el direct sau pe mess indicat ar fi sa ii zici fata in fata ce simti fata de el...

Daca vrei doar sa scapi de amintirea lui... va fi cam greu, pentru ca banuiesc ca il vezi in fiecare zi la scoala, incearca sa il uiti sa te impaci pe tine insuti cu ceva de genu "nu pot fi cu asta" asta in cazul in care vrei sa-l uiti...

Parerea mea!